Beyond Budgeting
Konference 2018

Smart budgettering for virksomheder
25 Januar kl. 08:30 - 12:00

Kom forbi og hør mere om markedsførende løsninger til at effektivisere dine budget-processer, og om hvordan to innovative virksomheder arbejder med optimering, med bedre og mere intelligent styring af processer.

    dagtimerminsec0
  • 0
  • 0
  • 0

Anders Olesen

Partner i Basico

Anders Egeblad

Head of Coporate Finance

Vil du lære om moderne budgettering?

Konferencen lærer dig og din virksomhed nye metoder, hvor i bedre kan tage beslutninger baseret på data, som skubber virksomheden i den rette retning.

Få succes med Beyond Budgeting i virksomheden

Mange spilder tid og kræfter på at lave budgetopfølgning - hør hvordan virksomheder laver løbende planlægning, med større dynamik og involvering, effektivt.

Mød innovative virksomheder der inspirerer

Med Qbit i ryggen har virksomheder som Rambøll og Tryg succes med moderne budgetstyring – kom og hør om deres erfaringer og anbefalinger.

Hvem der taler til konferencen

Mød Partner i Basico og leder af det internationale Beyond Budgeting netværk, og Anders Egeblad, Head of Coporate Finance fra Tryg som giver indlæg om deres brug af Jedox til at understøtte de nye krav og behov der er for bedre styring af budget og forecast processer.

Anders Olesen

Partner i Basico

Anders Egeblad

Head of Coporate Finance

Martin Memborg

Partner hos Qbit

Henrik Andreassen

Partner hos Qbit

Få viden om moderne budgettering

Qbit inviterer virksomheder til en indbliksfyldt konference, hvor der bliver delt ud af værdifuld viden indenfor budgettering, som er tilpasset virksomheder, der ønsker bedre budgetprocesser anno 2018. Du vil få indblik i, hvordan moderne virksomheder som Tryg og Basico til daglig skaber succes med Beyond Budgetting, og hvilke værktøjer de benytter til at understøtte den filosofi Beyond Budgeting er bygget op omkring. Tilmeld dig seminaret herunder, og lær mere om moderne budgettering.

Hvad er Beyond Budgeting?

Der er flere elementer i filosofien Beyond Budgeting. Et af de vigtigste er, at man går væk fra den årlige budgetproces, og i stedet går over til at lave en løbende planlægning. Beyond Budgeting udfordrer traditionelle budgetprocessere, og gør en virksomhed omstillingsparat til ændringer på markedet, så de kan imødegås langt hurtigere. Man skal se budgettet nærmere som et billede på, hvor gode vi var til at forudse fremtiden og ikke til at måle vores præstation. Moderne tider kræver moderne budgettering - er tiden inde til at gå Beyond Budgeting?

Program og lokation

08.30 - 09.10

Registrering og morgenmad

09.10 - 09.25

Velkomst og program v/Qbit

09.25 - 10.30

Anders Olesen vil fortælle om de mange fordele ved at erstatte det traditionelle årsbudget med nye og mere agile processer og systemer.

10.30 - 10.45

Pause

10.45 - 11.40

Tryg koncern Prognose baseret på Beyond Budgeting

11.40 - 12.20 

Jedox self-service og Ease-of-use

12.20 - 12.30

Opsamling og afslutning v/Qbit

12.30

Vi byder på en vand og frokost sandwich

Adresse

Lyskær 8, 2730 Herlev
Det afholdes i Visionhouse konference lokale

Konferencen er sponsoreret af

Beyond Budgeting Konference 2018

TOP