Qbit - 251 Jedox Database Specialist kursus

Udvid din viden til vedligeholdelse af databasestrukturer. Brug Modeler til at oprette og justere komponenter i en Jedox database.

Undervisningen dækker over:

•     Oprette og opdatere dimensioner
•     Tilføje og vedligeholde attributter

•     Oprette cubes og dynamisere dem
•     Implementere flersproget funktionalitet

Modellering og vedligeholdelse af databasestrukturer

Varighed:

1 dag

Kursets formål:

Efter dette kursus vil du kunne oprette en Jedox database med dimensioner, attributter og kuber samt at tilpasse disse strukturer til ændrede krav.

Målgruppe:

Dette kursus er rettet mod dig, der ønsker at udvide din grundlæggende Jedox viden til vedligeholdelse af datastrukturer.

Krav til kurset

•    Deltagelse i kursus 210

•    Kendskab til grundlæggende Jedox funktionalitet som "Paste View" og datastråling samt grundlæggende viden om multidimensionale OLAP databaser

•    Grundlæggende kendskab til Excel (formler, cellehenvisninger, standardfunktioner)

Bliv kontaktet om Qbit kursus 251 - Jedox Database Specialist kursus

Se vores andre kurser

Efter kurset vil du være i stand til at analysere data og rapportere med Jedox.

Efter dette kursus vil du kunne bygge komplekse og dynamiske rapporter med Jedox og optimere deres planning ved hjælp af avancerede funktioner.

Efter dette kursus vil eleverne være i stand til at opbygge en dynamisk rapport med DynaRanges og danne elementer ved hjælp af Jedox Web.

Efter dette kursus vil eleverne kunne hente data fra forskellige kilder og forvandle den til forskellige belastningsprocesser, til at opbygge dimensioner.

Efter dette kursus vil eleverne kunne sammenkoble flere webskabeloner, optimere brugergrænsefladen og brugervenligheden og implmentere proceskontrol.

Vi tilbyder utrolig mange kurser, for at sikre, at du bliver oplært i præcist det som du skal lave - Du kan altid kontakte os for spørgsmål eller guiding.

”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporteringsplatform”

Jan Knudsen, Head of Business Controlling ABB A/S

”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring.

Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark, med det mere fleksible og brugervenlige Jedox.”

Anders Egeblad, Head of Corporate Finance, Tryg

”Rambøll valgte Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”

Christiane Johansen, Director Global Shared Support and Global Business Applications, Rambøll

TOP