Qbit - 451 Jedox ETL ekspert

Gå fra Professional til ETL Expert. Udvid dine færdigheder i Jedox ETL og lær avancerede teknikker med dette kursus.

Undervisningen dækker over:

•     Loop-baseret data belastning (Groovy)
•     Scriptbaseret tekstoperation (Groovy, RegEx)
•     Scriptbaserede datoperationer (Groovy)

•     Uddrag XML-data (HTTP, SOAP, XPath)
•     Introduktion til scriptbaseret transformation (Groovy)

Kompleks datastrukturer scriptbaseret transformation

Varighed:

1 dag

Kursets formål:

Efter dette kursus vil eleverne kunne bygge komplekse tidsdimensioner, transformere data ved hjælp af skriptsproget Groovy og oprette forbindelse til webjtener & indlæse data.

Målgruppe:

Dette kursus er rettet mod dem, der ønsker at forbedre designen af data-belastningsprocesser med forbedrede ETL-funktionaliteter.

Krav til kurset

•    Deltagelse i kursus 356 Integration Professional eller tilsvarende viden

For at være mest succesfulde skal eleverne have en eller flere af følgende baggrund:

•    Evne til at oprette filforbindelser, uddrag, transformer, belastninger

•    God kendskab til jobudførelse og justering af givne objekter

•    Generel forståelse af skriptsprog

Bliv kontaktet om Qbit kursus 451 - Jedox ETL ekspert

Se vores andre kurser

Efter kurset vil du være i stand til at analysere data og rapportere med Jedox.

Efter dette kursus vil du kunne bygge komplekse og dynamiske rapporter med Jedox og optimere deres planning ved hjælp af avancerede funktioner.

Efter dette kursus vil du kunne oprette en Jedox database med dimensioner, attributter og kuber samt at tilpasse disse strukturer til ændrede krav.

Efter dette kursus vil eleverne være i stand til at opbygge en dynamisk rapport med DynaRanges og danne elementer ved hjælp af Jedox Web.

Efter dette kursus vil eleverne kunne hente data fra forskellige kilder og forvandle den til forskellige belastningsprocesser, til at opbygge dimensioner.

Efter dette kursus vil eleverne kunne sammenkoble flere webskabeloner, optimere brugergrænsefladen og brugervenligheden og implmentere proceskontrol.

Efter dette kursus vil eleverne kunne opsætte Jedox server & klienter, Single Sign On i Windows, overvåge og sikkerhedskopiere og opdatere systemet.

Vi tilbyder utrolig mange kurser, for at sikre, at du bliver oplært i præcist det som du skal lave - Du kan altid kontakte os for spørgsmål eller guiding.

Jedox er virksomhedens pålidelige værktøj - Vi er sikre på du vil kunne lide Jedox, så derfor kan du få muligheden for at prøve en gratis demo & en samtale.

”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporteringsplatform”

Jan Knudsen, Head of Business Controlling ABB A/S

”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring.

Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark, med det mere fleksible og brugervenlige Jedox.”

Anders Egeblad, Head of Corporate Finance, Tryg

”Rambøll valgte Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”

Christiane Johansen, Director Global Shared Support and Global Business Applications, Rambøll

TOP