Qbit - 211 Jedox Rapport Specialist (Basis) kursus

Det er tid til afrapportering og du skal kunne fremlægge komplekse og dynamiske rapporter - Gør det nemt med Jedox Rapport kursus.

Undervisningen dækker over:

•     Avancerede planlægningsfunktioner
•     Oprettelse af dynamiske elementlister med undergrupper

•     Individuelle rapporter ved hjælp af "Paste Elements" og "Paste Data Function".
•     Rapporter med grafik

Avancerede analyse- og planlægningsfunktioner

Varighed:

1 dag

Kursets formål:

Efter dette kursus vil du kunne bygge komplekse og dynamiske rapporter med Jedox og optimere deres planning ved hjælp af avancerede funktioner.

Målgruppe:

Dette kursus er rettet mod brugere, der ønsker at uddybe deres viden om rapportdesign til at give komplekse rapporter til analyse og rapportering.

Krav til kurset

•    Deltagelse i kursus 210

•     Alternativt kendskab til grundlæggende Jedox funktionalitet som "Paste View" og data splashing samt grundlæggende viden om multidimensionale OLAP databaser

•     Kendskab til, hvordan man redigerer Excel-formler (formelguide, formula bar, F2-mode, formelstruktur)

•     Viden om, hvordan man håndterer referencer (freeze referencer med F4)

•     Kendskab til standard Excel funktioner: Sum(), IF(), CONCATENATE() og name manager.

Bliv kontaktet om Qbit kursus 211 - Jedox Rapport Specialist kursus

Se vores andre kurser

Efter kurset vil du være i stand til at analysere data og rapportere med Jedox.

Efter dette kursus vil du kunne oprette en Jedox database med dimensioner, attributter og kuber samt at tilpasse disse strukturer til ændrede krav.

Efter dette kursus vil eleverne være i stand til at opbygge en dynamisk rapport med DynaRanges og danne elementer ved hjælp af Jedox Web.

Efter dette kursus vil eleverne kunne hente data fra forskellige kilder og forvandle den til forskellige belastningsprocesser, til at opbygge dimensioner.

Efter dette kursus vil eleverne kunne sammenkoble flere webskabeloner, optimere brugergrænsefladen og brugervenligheden og implmentere proceskontrol.

Vi tilbyder utrolig mange kurser, for at sikre, at du bliver oplært i præcist det som du skal lave - Du kan altid kontakte os for spørgsmål eller guiding.

”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporteringsplatform”

Jan Knudsen, Head of Business Controlling ABB A/S

”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring.

Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark, med det mere fleksible og brugervenlige Jedox.”

Anders Egeblad, Head of Corporate Finance, Tryg

”Rambøll valgte Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”

Christiane Johansen, Director Global Shared Support and Global Business Applications, Rambøll

TOP