Qbit - 306 Jedox Web Professional

Udvid din viden til vedligeholdelse af databasestrukturer. Brug Modeler til at oprette og justere komponenter i en Jedox database.

Undervisningen dækker over:

•     Excel rapporter på internettet
•     Formelementer og variabler - DynaRanges
•     Globale indstillinger
•     Diagrammer og mikrocharts

•     File og Report Manager
•     Brug af rammer og links
•     Dynamisk kontrol af dataindtastning

Dynamisk oprettelse af webrapporter med regneark

Varighed:

2 dage

Kursets formål:

Efter dette kursus vil eleverne være i stand til at opbygge en dynamisk rapport med DynaRanges og danne elementer ved hjælp af Jedox Web og for at forbedre den med business charts og
yderligere beregninger. Derudover vil eleverne lære teknikker til at opbygge et rapporteringssystem.

Målgruppe:

Dette kursus er rettet mod personer uden specialistkundskaber i Jedox Web, der ønsker at oprette en webbaseret rapportering med Jedox Web.

Krav til kurset

  • Deltagelse i Jedox Intro Kursus (210, 211, 251)
  • Forstå Jedox modeller (dimensioner, elementer, attributer, terninger)
  • Kendskab til undergrupper
  • Viden om, hvordan du indtaster data i en terning

Tilmeld dig Qbit kursus 306 - Jedox Web Profesional

Se vores andre kurser

Efter kurset vil du være i stand til at analysere data og rapportere med Jedox, stå for afrapportering og fremlægge komplekse og dynamiske rapporter, samt viden om databasestrukturer

Efter dette kursus vil eleverne kunne hente data fra forskellige kilder og forvandle den til forskellige belastningsprocesser, til at opbygge dimensioner.

Efter dette kursus vil eleverne kunne sammenkoble flere webskabeloner, optimere brugergrænsefladen og brugervenligheden og implmentere proceskontrol.

”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporteringsplatform”

Jan Knudsen, Head of Business Controlling ABB A/S

”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring.

Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark, med det mere fleksible og brugervenlige Jedox.”

Anders Egeblad, Head of Corporate Finance, Tryg

”Rambøll valgte Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”

Christiane Johansen, Director Global Shared Support and Global Business Applications, Rambøll

TOP