Qbit - 210 Jedox Specialist (Basis) kursus

Lær grundlæggende begreber i Jedox-datahåndtering, Jedox-analyse og dataindtastning. Med dette kursus lægger du et solidt fundament til videreuvikling af din viden.

Undervisningen dækker over:

•     Introduktion til Jedox OLAP
•     Ad hoc-analyse med "Paste-view"
•     Mulighed for spørgsmål & vejledning

•     Overblik over grundlæggende funktioner
•     Læse & skrive data

Nem analyse & rapportering med Jedox

Varighed:

1 dag

Kursets formål:

Efter kurset vil du være i stand til at analysere data og rapportere med Jedox

Målgruppe:

Kurset er rettet mod alle, der lige er begyndt med Jedox og sigter mod et overblik over grundlæggende funktionalitet og hvordan man læser og skriver data.

Krav til kurset

•     Kendskab til datalagring i tabelform (lister)

•     Kendskab til, hvordan man redigerer Excel-formler (formelguide, formelbjælke, F2-tilstand, formelstruktur).

•     Viden om, hvordan man håndterer referencer (fryse referencer med F4).

•     Kendskab til standard Excel funktioner: Sum(), IF(), CONCATENATE() og name manager.

Bliv kontaktet om Qbit kursus 210 - Jedox Basis Specialist

Se vores andre kurser

Efter dette kursus vil du kunne bygge komplekse og dynamiske rapporter med Jedox og optimere deres planning ved hjælp af avancerede funktioner.

Efter dette kursus vil du kunne oprette en Jedox database med dimensioner, attributter og kuber samt at tilpasse disse strukturer til ændrede krav.

Efter dette kursus vil eleverne være i stand til at opbygge en dynamisk rapport med DynaRanges og danne elementer ved hjælp af Jedox Web.

Efter dette kursus vil eleverne kunne hente data fra forskellige kilder og forvandle den til forskellige belastningsprocesser, til at opbygge dimensioner.

Efter dette kursus vil eleverne kunne sammenkoble flere webskabeloner, optimere brugergrænsefladen og brugervenligheden og implmentere proceskontrol.

Vi tilbyder utrolig mange kurser, for at sikre, at du bliver oplært i præcist det som du skal lave - Du kan altid kontakte os for spørgsmål eller guiding.

”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporteringsplatform”

Jan Knudsen, Head of Business Controlling ABB A/S

”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring.

Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark, med det mere fleksible og brugervenlige Jedox.”

Anders Egeblad, Head of Corporate Finance, Tryg

”Rambøll valgte Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”

Christiane Johansen, Director Global Shared Support and Global Business Applications, Rambøll

TOP