Qbit - 180 Jedox System Administrator

Stå for administration, drift, support og overvågning med Jedox System Administrator kurset. Lær at opsætte servere og klienter, holde systemet opdateret og meget andet.

Undervisningen dækker over:

•     Jedox arkitektur i detaljer
•     Distribueret og uovervåget installation af klient og server
•     Justering af systemkonfiguration

•     Vedligeholdelse af produktive systemmiljø
•     Data og system sikkerhed
•     SSO-konfiguration og katalogadgang
•     Opsætning af en SSL-kryptering

Installation af klient / server, konfiguration, vedligeholdelse og udvidelse

Varighed:

2 dage

Kursets formål:

Efter dette kursus vil eleverne kunne installere og konfigurere en Jedox server & klienter, oprette og vedligeholde Single Sign On (SSO) i et Windows-miljø, overvåge & sørge for sikkerhedskopiering af systemmiljøet, holde systemet opdateret med opdateringer og justere konfigurationsindstillingerne.

Målgruppe:

Dette kursus er rettet mod administratorer, der er ansvarlige for installation, drift, overvågning og support af Jedox miljøet.
Modulerne bruger primært det operative system Windows.

Krav til kurset

For at være mest succesfulde skal eleverne have en eller flere af følgende baggrund:

•    Kendskab til brugen af computernavne, porte og webadresser

•    God kendskab til Windows Stifinder og tekstredigerere

•    Generel forståelse af Windows ActiveDirectory - Fortrolig med begreberne SSO, LDAP, SSL

Bliv kontaktet om Qbit kursus 180 - Jedox System Administrator

Se vores andre kurser

Efter kurset vil du være i stand til at analysere data og rapportere med Jedox.

Efter dette kursus vil du kunne bygge komplekse og dynamiske rapporter med Jedox og optimere deres planning ved hjælp af avancerede funktioner.

Efter dette kursus vil du kunne oprette en Jedox database med dimensioner, attributter og kuber samt at tilpasse disse strukturer til ændrede krav.

Efter dette kursus vil eleverne være i stand til at opbygge en dynamisk rapport med DynaRanges og danne elementer ved hjælp af Jedox Web.

Efter dette kursus vil eleverne kunne hente data fra forskellige kilder og forvandle den til forskellige belastningsprocesser, til at opbygge dimensioner.

Efter dette kursus vil eleverne kunne sammenkoble flere webskabeloner, optimere brugergrænsefladen og brugervenligheden og implmentere proceskontrol.

Efter dette kursus vil eleverne kunne bygge komplekse tidsdimensioner og transformere data og samtidig oprette forbindelse til webtjenester og indlæse data.

Vi tilbyder utrolig mange kurser, for at sikre, at du bliver oplært i præcist det som du skal lave - Du kan altid kontakte os for spørgsmål eller guiding.

Jedox er virksomhedens pålidelige værktøj - Vi er sikre på du vil kunne lide Jedox, så derfor kan du få muligheden for at prøve en gratis demo & en samtale.

”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporteringsplatform”

Jan Knudsen, Head of Business Controlling ABB A/S

”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring.

Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark, med det mere fleksible og brugervenlige Jedox.”

Anders Egeblad, Head of Corporate Finance, Tryg

”Rambøll valgte Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”

Christiane Johansen, Director Global Shared Support and Global Business Applications, Rambøll

TOP