Jedox til private virksomheder

Qbit leverer moderne og skræddersyede løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med "et projekt  over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem."
Vi leverer løsninger indenfor uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

​Platform uafhængighed

Jedox Suite kan hente data fra alle datakilder - behandle, konsolidere, beregne og levere retur til brugerne eller eksempelvis dit ERP system.

Performance Management og Business Intelligence

All-in-one
Jedox Suite er en unik platform, der behandler både tal og tekst indtastninger fra brugerne og visualiserer resultater i Dashboards, analyser og rapporter.

Jedox Suite er kendetegnet ved: 

  • "Kan du Excel, kan du Jedox"
  • Ease-of-use og Self Service
  • All-in-one platform
  • Budget, forecast og Business Intelligence
  • Høj performance
  • Lav pris
  • Hurtig levering

JEDOX CASE - DSV

DVS anvender Jedox til at automatisere komplekse kostfordeling/allokering i sammenspil med koncernens budgetlægning og budgetopfølgning.

Hurtigere interne processor

Manuelle opgaver automatiseret

Forberede budget processer

DSV forbedrede deres interne processer ved at automatisere de mange manuelle arbejdsopgaver og forbedrede også  kvalitet, validitet og leveringstider i forbindelse med IT og koncern budgetprocessen. De kan nu fokusere på deres kernekompetencer med Jedox i ryggen.

Sikker håndtering af data

Jedox og Jedox Cloud håndterer på sikker vis din virksomheds- og person data. Understøtter ISO 9001 og DIN 27001 procedurer, som eksempelvis at begrænse brugeradgange, logning af forespørgelser og revisionsspor. Jedox Cloud følger Microsoft Azzure's "Best Practice" sikkerhedsprocedurer.

Fordelen ved Qbit

Løsninger, der giver mening

Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Kompetencer

Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

Jedox Diamant Partner

Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 7 Jedox Dimond Partner på verdensplan og Jedox Certified Training Center i Skandinavien.

Vi er i øjenhøjde med vores kunder
- Mennesker samarbejder med mennesker

Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

”Rambøll valgte Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden.”

Christiane Johansen
Director Global Shared Support and Global Business Applications
Rambøll

”På få måneder, fik vi hjælp til at konvertere en stor og tung Excel budget model, til en moderne Jedox budget løsning, med digital understøttelse af arbejdsgange og automatiseret flow. Leveret til tiden og indenfor aftalte økonomi.”

Claus Jacobsen
Finance Manager
DSV Global IT

”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring.
Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark, med det mere fleksible og brugervenlige Jedox”.​

Anders Egeblad
Head of Corporate Finance
Tryg

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Prøv Jedox gratis

TOP