Jedox til stats organisationer

Qbit leverer moderne og skræddersyede løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. “Et projekt over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem.” Vi leverer løsninger indenfor uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Vi leverer løsninger indenfor uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi.

Gør en ende på Excel kaos

Jedox er total uafhængig af platform

Sikker håndtering af data

Sikrer din virksomheds- og person data

Qbit-Excel-kaos-all-in-one-loesning

Gør en ende på Excel kaos

Staten kan genbruge sin mange årige Excel viden, til at gøre en ende på det manuelle rod og tidskrævende arbejde med regneark – og i stedet samle budgetopgaver og processer i en fælles platform på tværs af afdelinger og institioner.

Performance Management og Business Intelligence

All-in-one

Jedox Suite er en unik platform, der behandler både tal og tekst indtastninger fra brugerne og visualiserer resultater i Dashboards, analyser og rapporter.

Jedox Suite er kendetegnet ved:

  • "Kan du Excel, kan du Jedox"
  • Ease-of-use og Self Service
  • All-in-one platform
  • Budget, forecast og Business Intelligence
  • Høj performance
  • Lav pris
  • Hurtig levering
Qbit-Jedox-statistik
Qbit-Jedox-til-private-virksomheder

Sikker håndtering af data

Jedox og Jedox Cloud håndterer på sikker vis din virksomheds- og person data. Understøtter ISO 9001 og DIN 27001 procedurer, som eksempelvis at begrænse brugeradgange, logning af forespørgelser og revisionsspor. Jedox Cloud følger Microsoft Azzure’s “Best Practice” sikkerhedsprocedurer.

Fordelen ved Qbit

Løsninger, der giver mening

Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Kompetencer

Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

Jedox Diamond Partner

Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 5 Jedox Diamond Partner på verdensplan og Jedox Certified Academy Center i København.

Vi er i øjenhøjde med vores kunder - Mennesker samarbejder med mennesker

Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Vi tilbyder muligheden for at prøve Jedox gratis uden bindinger – Vores konsulenter står altid klar til vejledning til brug af Jedox softwaren eller til at besvare alle spørgsmål om Jedox.

Jedox kåret til bedst i test af BARC 2018:

Europas største EPM-undersøgelse - Jedox førende indenfor:

Business benefits

business value

custumer satisfaction

driver-based planning

ease of use

price-to-value

product satisfaction

project length

project success

user experience

recommendation

self-service

Hvad siger Qbits kunder

Qbit-ABB-logo
”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporterings platform”
Qbit-ABB-Jan-knudsen
Jan Knudsen
Head of Business
Qbit-Tryg-logo
”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring.
Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark"
Qbit-Tryg-Anders-egedal
Anders Egeblad
Head of Corporate
Qbit-Logo-ramboll
”Rambøll valgte at bruge Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle deres 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde siden virksomhedens start, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”
Qbit-Ramboell-Christiane-johansen
Christiane Johansen
Director Global Support
Scroll til toppen