Kommunalt økonomi-seminar:
Den digitale Budget-rejse med Faxe Kommune

Hvad siger du til inden for få uger at få elimineret eksisterende Excel-ark og manuelle økonomiprocesser med en digital løsning, der leverer budgetopfølgning på kortere tid, med færre ressourcer og højere kvalitet?

Seminaret afholdes i Herlev torsdag den 7. november

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Kom til seminar i Herlev og hør om digitale Kommune-moduler, der hjælper med at strømline og effektivisere de tunge budgetprocesser. Få ideer til hvordan vi kan hjælpe med at digitalisere og begrænse det omfattende tidsforbrug– og samtidig øge indsigt, effektivitet og glæden hos brugerne.

Seminaret afholdes hos Qbit i Herlev
torsdag den 7. november, kl. 09-11.30

Her møder du Kim Stennicke som er afdelingsleder for center for HR, økonomi og IT og Økonomi & IT-konsulent Brian Flemming Trynskov Sørensen, som vil fortælle om deres strategiske platform til at effektivisere styringen i kommunen. Hvordan de er kommet fra det tunge og manuelle bøvl til en digitale understøttelse af arbejdsprocesser i forbindelse med Budgetopfølgning (MFR), Budgetforslag og Ledelsesinformation med en all-in-one moderne teknologi.

På seminaret håber vi på at give dig ideer til hvordan din kommune kan digitalisere økonomiprocesser som budgetlægning, budgetopfølgning, budget sparekatalog, anlægsstyring, likviditetsstyring m.m.

Faxe-kommune-logo
Qbit-soeren-faxe

Brian Sørensen

Faxe Kommune
Qbit-kim-faxe

Kim Stennicke

Faxe Kommune

Program for Kommunalt Økonomi Seminar

Vi har sammensat et godt program som på få timer viser dig mulig anvendelse af forskellige kommune moduler.

Vi mødes og der vil være lidt morgenbrød

08.30 - 09.00


Kort intro til Qbit


09.10 - 09.20

v/Martin Memborg

Velkommen og dagens program

09.00 - 09.10

v/Martin Memborg

Kommunale udfordringer med at strømline økonomi processer

09.20 - 10.20

v/Søren Nielsen og Henrik Andreassen

Pause

10.20 - 10.30

Den digitale budgetrejse med
Faxe Kommune

10.30 - 11.30

v/Kim Stennicke og Brian Sørensen

Opsamling og tak for i dag

11.30 - 11.45

Efter seminaret vil der være en frokost sandwich som vi kan spise sammen eller du kan tage med på farten.

Kommune Seminar

Hør mere om hvordan du kan eliminere og strømline de tunge og manuelle indsamlinger, valideringer og månedsrapporteringer, som kommuner slås med i forbindelse med det tilbagevenden budget og rapportering arbejde.

Tungt & Tidskrævende

Det kan være det er tungt og tidskrævende, at styre budgetlægningen med de mange versioner, kommentarer, møder og dokumenter der skal inkluderes?

Omfattende Arbejde

Det er et omfattende arbejde at styre de mange budgetforslag som skal behandles i forhold til at opnå besparelser/effektiviseringer for det kommende år?

Hård Process

Det er en hård proces at gennemføre budgetopfølgningen med indsamling af økonomi- og aktivitetsdata, anlægsstyring samt procesunderstøttelse med kommentering, godkendelse og versioner?

Rapportering med nøgletal

Vi bøvler også med indsamling og sammensætning af måneds-/kvartals-rapportering med nøgletal, forklaringer til direktionen og politikkerne?

Adresse - Herlev

Lyskær 8, 2730 Herlev

Det afholdes i Visionhouse konference lokale

Men fortvivl ikke, der er håb forude, vi kan hjælpe dig, - med den enkelte opgave eller dem alle!

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Vi tilbyder muligheden for at prøve Jedox gratis uden bindinger – Vores konsulenter står altid klar til vejledning til brug af Jedox softwaren eller til at besvare alle spørgsmål om Jedox.

Scroll til toppen