Effektiviser din kommunes budgetproces

Moderne og brugervenlig kommunal budgetlægning, budgetopfølgning samt måneds-/kvartalsrapportering til direktion og politikkerne

Aarhus den 23. oktober

Herlev den 25. oktober

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Kom til seminar enten i Herlev eller Aarhus og bliv inspireret til hvordan andre kommuner bruger Jedox-moduler til at komme videre med at strømline og effektivisere den tunge budgetproces og få ideer til hvordan vi kan hjælpe med at begrænse det omfattende tidsforbrug, begrænse de mange manuelle opgaver der typisk skal til for at gennemføre en kommunal budgetproces.

Kommune Seminar

Hør mere om hvordan du kan eliminere og strømline mange af de tunge og manuelle indsamlinger, valideringer og månedsrapporteringer, som kommuner slås med i forbindelse med både den årlige budgetlægning og løbende budgetopfølgning.

Tungt & Tidskrævende

Det kan være det er tungt og tidskrævende, at styre budgetlægningen med de mange versioner, kommentarer, møder og dokumenter der skal inkluderes?

Omfattende Arbejde

Det er et omfattende arbejde at styre de mange budgetforslag som skal behandles i forhold til at opnå besparelser/effektiviseringer for det kommende år?

Hård Process

Det er en hård proces at gennemføre budgetopfølgningen med indsamling af økonomi- og aktivitetsdata, anlægsstyring samt procesunderstøttelse med kommentering, godkendelse og versioner?

Rapportering med nøgletal

Vi bøvler også med indsamling og sammensætning af måneds-/kvartals-rapportering med nøgletal, forklaringer til direktionen og politikkerne?

Men fortvivl ikke, der er håb forude, vi kan hjælpe dig, - med den enkelte opgave eller dem alle!

Program for kommune seminar

Vi har sammensat et godt program som på få timer viser dig mulig anvendelse af forskellige kommune moduler – Aarhus den 23. oktober og Herlev den 25. oktober.

Registrering

08.30 - 09.00

Vi serverer en let morgenmad

Demo af Jedox

09.20 - 09.50

En unik værktøjskasse til brugervenligt at lime arbejdsprocesser sammen og effektivisere manuelle arbejdsprocesser

Velkommen

09.00 - 09.20

Velkommen og intro til Kommune-moduler – Opgrader din kommunes budget og rapporteringsprocesser

Demo af digitale Budget moduler

09.50 - 10.40

Digitale moduler til at effektivisere budgetprocessen i både koncern og i forvaltningen – hjælper med budgetlægning, budgetopfølgning, anlægsstyring og rapportering.

Pause

10.40 - 10.55

Demo af budget forslagsmodul

10.50 - 11.15

Til kommunale budgetforslag, herunder indberetning af forslag til effektivisering/besparelse samt dialog understøttelse og godkendelse af forslag til budget.

Kan du Excel, kan du Jedox

11.35 - 11.45

Se hvor nemt det er, når du kender Excel

Demo af månedsrapporterings modul

11.15 - 11.35

Demo af digitalt modul til at effektivisere indsamling af økonomi- og aktivitetstal med tilhørende kommentarer samt opstilling af måneds-/kvartalsrapport til direktionen og politikere.

Opsamling

11.45 - 12.00

Opsamling på seminaret

Afslutning

12.000
Vi byder på en frokostsandwich

Adresse - Herlev

Lyskær 8, 2730 Herlev

Det afholdes i Visionhouse konference lokale

Adresse - Aarhus

Rytoften 3, 8210 Aarhus

Det afholdes i Scandic Vest konference lokale

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Vi tilbyder muligheden for at prøve Jedox gratis uden bindinger – Vores konsulenter står altid klar til vejledning til brug af Jedox softwaren eller til at besvare alle spørgsmål om Jedox.