Jedox til kommuner

Vi leverer moderne, både skræddersyede og standardløsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med.

Kommunale standard moduler

Vi tilbyder både skræddersyet og modul løsninger til kommuner afhængig af situation og behov.
Et modul kan være en hjælp til at komme nemt og hurtigt i gang. Vi tilbyder kommune moduler til:

  • Likviditetsstyring
  • Anlægsstyring
  • Budgetopfølgning til fagområder
  • Budgetopfølgning til koncernen
  • Budgetlægning

Tænk stort, start småt

Lad os hjælpe dig med at vælge den rette vej - vi implementerer inden for uger, for at sikre succes og forankring hos brugerne. Vi sørger for at uddanne medarbejdere og overdrage løsningen til din kommune.

Jedox Suite er kendetegnet ved:

  • Kan du Excel, kan du Jedox
  • Brugervenligt og Self-Service
  • Budget og BI i en og samme pakke
  • Leveringstider indenfor uger
  • God business case - konkurrencedygtige priser

Herre i eget hus

Genbrug Jeres Excel viden og udnyt muligheden for selv at drive den digitale styring af den kommunale forretning. Om der vælges standard modul eller en skræddersyet løsning, er det jeres løsning og data. I skal ikke være afhængige af IT-leverandører - I skal være herre i eget hus!

JEDOX CASE - LOLLAND KOMMUNE

Lolland Kommune optimerede ledelsesinformation til lederne og politikkerne med Jedox:

Hurtigere interne processor

Manuelle opgaver automatiseret

Adgang fra alle enheder

Lolland Kommune forbederede deres interne processer ved at digitalisere og automatisere manuelle opgaver i forbindelse med ledelsesinformation. En moderne og grafisk præsentation af økonomi og aktivitet på brugerens Browser og Mobile. 

Sikker håndtering af data

Jedox og Jedox Cloud håndterer på sikker vis din virksomheds- og persondata. Understøtter ISO 9001 og DIN 27001 procedurer, som eksempelvis at begrænse brugeradgange, logning af forespørgelser og revisionsspar. Jedox Cloud følger Microsoft Azzure's "Best Practice" sikkerhedsprocedurer.

Fordelen ved Qbit

Løsninger, der giver mening

Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Kompetencer

Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

Jedox Diamant Partner

Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 7 Jedox Dimond Partner på verdensplan og Jedox Certified Training Center i Skandinavien.

Vi er i øjenhøjde med vores kunder
- Mennesker samarbejder med mennesker

Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

”I konkurrence med andre leverandører, valgte vi Jedox som platform til Lolland Kommunes fremtidige koncern styring grundet fleksibilitet i forhold til Excel, web og mobile samt muligheder for direkte indtastning af både kommentarer og tal. Videre muligheden for Self-service for bedre at kunne hjælpe fagområderne. Koncern styringen omhandler kommunes 150 budgetansvarlige, direktionen og politikkerne.”

Brian Johansen
Økonomichef
Lolland Kommune

 

”Vi valgte at konvertere vores manuelle og tidskrævende Excel model til en effektiv og digital Anlægs- og Likviditetsstyringsmodel, baseret på Jedox. Til at guide projektlederne gennem opfølgningen for derved at opnå en højre brugertilfredshed samt bedre kvalitet i indtastninger og besvarelser. Modulet giver samtidig overblik over budgetprocessen og automatisk konsolidering budgettal, forklaringer og versioner."

Christian Sten Nielsen
Økonomichef
Glostrup Kommune

Hørsholm Kommune ønsker en mere automatiseret og versionsstyret prognose over likviditetsudviklingen til kommunens ledelse og politikere.
Valgte at udskifte Excel model med Jedox for at eliminere de manuelle data og integrationsopgaver og samtidig opnå validitet, kvalitet og mere præcise likviditetsprognoser.

Thomas Rafn
Centerchef for økonomi og personale
Hørsholm Kommune

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Prøv Jedox Gratis

TOP