Jedox til stat organisationer

Qbit leverer moderne og skræddersyede løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. "Et projekt over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem."
Vi leverer løsninger indenfor uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Gør en ende på Excel kaos

Staten kan genbruge sin mange årige Excel viden, til at gøre en ende på det manuelle rod og tidskrævende arbejde med regneark - og i stedet samle budgetopgaver og processer i en fælles platform på tværs af afdelinger og institioner.

Performance Management og Business Intelligence

All-in-one
Jedox Suite er en unik platform, der behandler både tal og tekst indtastninger fra brugerne og visualiserer resultater i Dashboards, analyser og rapporter.

Jedox Suite er kendetegnet ved:

  • "Kan du Excel, kan du Jedox"
  • Ease-of-use og Self Service
  • All-in-one platform
  • Budget, forecast og Business Intelligence
  • Høj performance
  • Lav pris
  • Hurtig levering

JEDOX CASE - Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen har optimeret styrelsens budget og forecast proces med Jedox

Hurtigere interne arbejdsgange

Manuelle opgaver automatiseret

Forberede budget processer

Fødevarestyrelsen forbedrede deres interne arbejdsgange ved, at automatisere og procesunderstøtte koncern-budget og forecast, samt rapportering til direktionen.
De kan nu bedre fokusere på deres kernekompetencer med Jedox i ryggen.

Sikker håndtering af data

Jedox og Jedox Cloud håndterer på sikker vis din virksomheds- og personfølsomme data. Understøtter ISO 9001 og DIN 27001 procedurer, som eksempelvis at begrænse brugeradgange, logning af forespørgelser og revisionsspar. Jedox Cloud følger Microsoft Azzure's "Best Practice" sikkerhedsprocedurer.

Fordelen ved Qbit

Løsninger, der giver mening

Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Kompetencer

Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

Jedox Diamant Partner

Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 7 Jedox Dimond Partner på verdensplan og Jedox Certified Training Center i Skandinavien.

Vi er i øjenhøjde med vores kunder
- Mennesker samarbejder med mennesker

Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

”I et EU udbud i år 2015, valgte vi i konkurrence med bl.a. KMD og CSC, Qbit som leverandør af koncern budget og forecast system, til at understøtte anlæg, investering, lønstyring, interne rammer, finans, budget og aktivitet. Jedox er sideløbende udbygget til også at understøtte speciel løsning til Kødkontrollen til budgetstyring af enhedens virksomhedsmodel – er rigtig glad for den automatiserede budget proces samt rapporteringen til direktionen og chef-gruppen”

Jon Simonsen
Økonomichef
Fødevarestyrelsen

Metropol har efter en omfattende tilbudsproces med deltagelse af alle CPM leverandører, valgt at indgå et strategisk samarbejde med Qbit om at levere deres fremtidige økonomi og styringsmodel med Jedox. I år 2018 bliver Metropol og UCC fusioneret til en uddannelsesinstitution med 20.000 elever og ca. 1.600 ansatte.

Mads Egehøj Vanggaard
Business Controller
Metropol

”Vi valgte at benytte os af Qbit’s ekspertise inden for statslig økonomistyring. Kriminalforsorgen havde brug for kompetencer inden for statslig økonomistyring og budgettering, og her faldt valget på Qbit. Opgaven bestod i at få udviklet en budgetmodel samt udarbejdet et første budget, som kunne anvendes af ledelsen i den pågældende institution.”

Peter Schultz-Nielsen
Områdechef
Kriminalforsorgen i Hovedstaden

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Prøv Jedox gratis

TOP