Qbit-AI-kunstig-intelligens

Anvend Kunstig Intelligens – Fremtiden for Enterprise Performance Management er dynamisk

I den seneste artikel om “Analytisk revolution med kunstig intelligens” beskrev vi hvordan nye muligheder i FP&A systemer kan understøtte fremtidens Enterprise Performance Management, og hvor meget af den nødvendige funktionalitet allerede er tilgængelig i dag.

Fra statisk til dynamisk EPM

Ny teknologi i budget, forecast og analyse-systemer, som machine learning og kunstig intelligens, giver virksomheder mulighed for at skifte fra mere statiske præstations værktøjer bestående af historiske, brugerdefinerede forretningsregler og drivers. Den dynamiske Enterprise Performance Management tilgang er drevet af ny indsigt, registrering af mønstre, reaktion på data i realtid og med inkorporerede forudsigelser for den fremtidige udvikling.

Opdag værdien i dine data.

I denne nye verden, med massive mængder data hvor dit enterprisesystem analyserer for automatisk at finde skjulte mønstre og regler. Data fra CRM, ERP og andre systemer er integreret og intelligent forbundet til analyser. Det vil også være muligt at lede efter eksterne data såsom økonomiske indikatorer, vejr og sociale medier for potentielle påvirkninger og drivers for din virksomhed.

Større præcision og automation ved forecast

Når først de centrale interne og eksterne drivers er defineret, udvikler det KI-aktiverede system en prognose eller forudsigelse for fremtiden ved hjælp af machine learning og avancerede algoritmer. Dette gør det muligt for dataeksperter i virksomheden at validere bruger eller helt automatisere individuelle forecasting fra start til slut. Forudsigelser af virksomhedsindikatorer bidrager til en øget budget- og forecast præcision og hjælper til at forstå risici og ulemper. Forudsigelser af virksomhedsindikatorer bidrager til at øge planlægningsnøjagtigheden og give beslutningstagere mulighed for at forstå risici og ulemper. For eksempel dannes en mere præcis salgsforventning, bedre forecast af antal ansatte, af finansielle budgetter, salgsincitamenter mv. Det er også muligt at danne forudsigelser om virkningen af visse uregelmæssige hændelser som f.eks. en ny produkt introduktion eller hvordan en ændring i markedet kan påvirke virksomhedens fremtidige performance og virksomhedens muligheder baseret ud fra forskellige scenarier.

Integreret og handlingsbar Enterprise Performance Management

Det er muligt at integrere alle disse prognoser og forudsigelser. Det er nu muligt at se hvordan drifts-drivere og økonomiske mål er forbundet. Forestil dig for eksempel, at kunne forudse din kernekunde mere præcist. Du ville kunne forstå forbindelser på det finansielle plan samtidig med udvikles en operationel plan for salg, marketing og kundeservice. Denne dynamiske Enterprise Performance Management proces driver processerne mere fleksibilitet og effektivitet gennem løbende prognoser og integreret budget og forecast på tværs af økonomi og forretning.
Endeligt udvikler systemet guide-lines og anbefalinger til, hvordan man bedst opnår de ønskede mål for forskellige områder i virksomheden. Disse KI-drevne forudsigelser kan hjælpe it-eksperter til bedre og hurtigere beslutningsstøtte til forretningen.
Kort sagt, dynamisk Enterprise Performance Management hjælper med at øge indsigt, øge præcision og automatisering af prognoser. Integrerer forretningsplaner dynamisk og på tværs i virksomheden samt vejleder og giver anbefalinger til brugerne, til hvordan performance kan optimeres og forbedres.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen