Gratis Jedox Demo

Er du i tvivl om Jedox er det rigtige valg? Prøv en gratis Demo, for at se om Jedox er noget for dig. Du kan også bestille en samtale med en af vores eksperter, hvor vi både rådgiver og vejleder dig i brug af Jedox.

Snak med en ekspert

Vores medarbejdere er ekspert i Jedox og vi kan rådgive og
vejlede dig, så du får mest ud af Jedox.

Jedox Mobil Applikation

Jedox Mobile App til iOS og Android giver dig øjeblikkelig adgang til alle dine virksomhedsdataer via dashboards, rapporter, ad hoc-analyser og planlægning med kraftige tilbagekoblingsfunktioner – hvor som helst, når som helst. Jedox Mobile omdanner din smartphone eller tablet til et produktivt planlægnings- og analyseværktøj.

Jedox kåret til bedst i test af BARC 2018:

Europas største EPM-undersøgelse - Jedox førende indenfor:

Business benefits

business value

custumer satisfaction

driver-based planning

ease of use

price-to-value

product satisfaction

project length

project success

user experience

recommendation

self-service

Fordelen ved Qbit

Løsninger, der giver mening

Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Kompetencer

Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

Jedox Diamond Partner

Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 5 Jedox Diamond Partner på verdensplan og Jedox Certified Academy Center i København.

Vi er i øjenhøjde med vores kunder - Mennesker samarbejder med mennesker

Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

Scroll til toppen
Qbit-bomaerke

Tilmeld dig seminaret