Velkommen til Qbit nyheder

Her kan du finde de seneste opdateringer indenfor budget, forecast og business intelligence, og ikke mindst de seneste nyheder omkring Jedox. Vi holder dig opdateret på det seneste nye indenfor Corporate Performance Management.

BARC The Planning Survey 2019

Jedox er førende leverandør indenfor Enterprise Performance Management software og opnåede flotte resultater i årets ”The Planning Survey 19” – verdens største kundeundersøgelse om budget/forecast og prognosesoftware.

Læs mere »

Qbit – COVID-19

Vi er ramt af en potentiel stor krise, måske en af de største udfordringer for vores samfund og virksomheder siden 2. verdenskrig. Men selv om Danmark og det meste af verdenen lukker ned for en periode, vil det hele være med til at gøre os mere opmærksomme på nødvendigheden i at anvende mere moderne og digitale løsninger.

Læs mere »

Qbit udvider

I vores strategi om at gå internationalt, har vi pr. januar 2020 etableret et konsulentselskab i Riga ved at overtage selskabet TVK, som har arbejdet med Jedox og konsulent projekter i mere end 7 år. Det nye selskab bliver et datterselskab til Qbit Danmark og hedder Qbit Latvia. Med vores erfaringer fra Danmark og Letland, samarbejder vi med Jedox om at indgå i større internationale projekter

Læs mere »

Hej Siri hvordan ser mit forventede EBITDA ud

Selvom vi er omgivet af avanceret teknologi omkring os, kan vi stadig ikke bare spørge: ”Hej Siri, hvordan ser mit forventede EBITDA ud?” Der er mange grunde til, at sådan teknologi ikke er tilgængelig endnu – utilstrækkelige data, ustrukturerede data og noget menneskeligt viden, der endnu ikke kan overføres til maskiner.

Læs mere »

Vil du vide mere?

Udfyld vores kontaktformular og vi vil sørge for du modtager den information du efterspørger.
da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk

Skriv eller ring til os

Martin Memborg

Udfyld vores kontaktformular, så kan vi kontakte dig og fortælle mere om hvad vi kan tilbyde dit firma.