Jedox Værdi

- "Kan du Excel, kan du Jedox!"

Oplev, hvordan enkelhed og simpel betjening kan forbedre din forretning. Jedox tilbyder en samlet løsning til rapportering, analyse budget og forecast på den mest enkle og brugervenlige måde.

Hvad kan Jedox tilbyde?

Jedox styrker alle afdelinger til nemt at indsamle  informationer,  til at understøtte forretningsregler og arbejdsprocesser samt give indsigt i forretningen og målsætninger.

Qbit og Jedox giver værdi

Fleksible løsninger, der frigiver mere tid til indsigt i forretningen og eliminerer de manuelle opgaver i regneark. Jedox er designet til at automatisere budget- og rapporteringsprocesser.

Få en komplet budget- og rapporteringspakke

Vi leverer en komplet budget- og rapporteringspakke med alle komponenter – dataudtræk, database og visualisering. Løsningen vokser med din organisation, så du kan nøjes med at implementere og betale for den funktionalitet du ønsker.
Qbit-Jedox-vaerdi

Vi automatiserer dine arbejdsgange

Jedox tilbyder funktionalitet og arkitektur til at understøtte dine behov. Vores løsning kan automatisere processer inden for budgettering, rapportering, forecastning, personaleplanlægning og analyse og meget mere – og så er det nemt – ”Kan du Excel, kan du Jedox”.

En brugervenlig løsning

Der er ikke behov for involvering af IT-afdeling eller eksterne konsulenter til at servicere. Jedox giver dig optimal performance og du kan komme hurtigt i gang. Lad os gerne vise og bevise dette for dig!

Flere grunde til at overveje Jedox

Jedox indeholder All in One – EXCEL add-in, Web, Mobile med mulighed for Dashboards, analyser og rapportering. Indeholder funktionalitet til at udtrække, validere og konsolidere – og ikke mindst, budget og progronse med 2 vejs tekst, godkendelsesstyring og versionering.
Qbit-Jedox-Excel

EASE OF USE = Self service

”Kan du Excel, kan du Jedox” Nemt at oplære forretningen til selv at bygge løsninger/rapporter fra bunden, uden brug af eksterne konsulenter. ​ Den moderne self-service tankegang.​

Qbit-Jedox-Cloud

2 - vejs med tekst og tal

”Kan du Excel, kan du Jedox” Nemt at oplære forretningen til selv at bygge løsninger/rapporter fra bunden, uden brug af eksterne konsulenter. ​ Den moderne self-service tankegang.​

Qbit-Jedox-BL-vaerktoej

Mest udbredte BI-værktøj

100 % integration med Excel. ”Kan du du Excel, kan du Jedox”. 2-vejs tekst og tal i både Excel, Web og Mobile. ​En komplet ”all in one” pakke med værktøjer til at udtrække fra alle datakilder, high performance database, rapportering, analyse, dashbords.

Qbit-Jedox-tid

Total Cost of Ownership

Anskaffelse og implementering af BI løsninger er ikke længere en dyr investering. Jedox projekter tilbyder en god business case, herunder en konkurrencedygtig pris.

Qbit-perfomance-ikon

Performance

Gartner Group udtaler at Jedox tilbyder en helt unik performance. Jedox arbejder med opdateringer i realtid, dvs. at tekst og tal opdateres i hele databasen promte, så snart brugeren har indtastet.

Qbit-Jedox-konkurrence

Jedox konkurrencefordele

Jedox tilbyder en helt unik price/value – alle relevante BI komponenter samlet i én pakke. Der skal ikke tilkøbes selvstændig database og dataudtræks tool - alt er inklusiv!

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Vi tilbyder muligheden for at prøve Jedox gratis uden bindinger – Vores konsulenter står altid klar til vejledning til brug af Jedox softwaren eller til at besvare alle spørgsmål om Jedox.

Jedox kåret til bedst i test af BARC 2018:

Europas største EPM-undersøgelse - Jedox førende indenfor:

Business benefits

business value

custumer satisfaction

driver-based planning

ease of use

price-to-value

product satisfaction

project length

project success

user experience

recommendation

self-service

Fordelen ved Qbit

Løsninger, der giver mening

Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Kompetencer

Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

Jedox Diamond Partner

Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 5 Jedox Diamond Partner på verdensplan og Jedox Certified Academy Center i København.

Vi er i øjenhøjde med vores kunder - Mennesker samarbejder med mennesker

Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

Hvad siger Qbits kunder

Qbit-ABB-logo
”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporterings platform”
Qbit-ABB-Jan-knudsen
Jan Knudsen
Head of Business
Qbit-Tryg-logo
”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring.
Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark"
Qbit-Tryg-Anders-egedal
Anders Egeblad
Head of Corporate
Qbit-Logo-ramboll
”Rambøll valgte at bruge Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle deres 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde siden virksomhedens start, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”
Qbit-Ramboell-Christiane-johansen
Christiane Johansen
Director Global Support
Scroll til toppen