Jedox Værdi

Hvad kan Jedox tilbyde?

Oplev, hvordan enkelhed og simpel betjening kan forbedre din forretning. Jedox tilbyder en samlet løsning til præsentation, analyse og budgettering på den mest enkle og brugervenlige måde.

 Jedox styrker alle afdelinger til nemt at arbejde med indsamling af informtioner, understøtte forretningsregler og arbejdsprocesser og give indsigt i forretningen og i målsætninger.

"Kan du Excel, kan du Jedox!"

Se PDF om Integrated Planning i Jedox

Qbit og Jedox giver værdi

Fleksible løsninger, der frigiver mere tid til indsigt i forretningen og eliminerer de manuelle opgaver i regneark. Jedox er designet til at automatisere budget- og rapporteringsprocesser.

Få en komplet budget- og rapporteringspakke

Vi leverer en komplet budget- og rapporteringspakke med alle komponenter – dataudtræk, database og visualisering. Løsningen vokser med din organisation, så du kan nøjes med at implementere og betale for den funktionalitet du ønsker.

Vi automatiserer dine arbejdsgange

Jedox tilbyder funktionalitet og arkitektur til at understøtte dine behov. Vores løsning kan automatisere processer inden for budgettering, rapportering, forecastning, personaleplanlægning og analyse og meget mere – og så er det nemt – ”Kan du Excel, kan du Jedox”.

En brugervenlig løsning

Der er ikke behov for involvering af IT-afdeling eller eksterne konsulenter til at servicere. Jedox giver dig optimal performance og du kan komme hurtigt i gang. Lad os gerne vise og bevise dette for dig!

Flere grunde til at overveje Jedox

Jedox indeholder All in One - EXCEL add-in, Web, Mobile med mulighed for Dashboards, analyser og rapportering.
Indeholder funktionalitet til at udtrække, validere og konsolidere – og ikke mindst, budget og progronse med 2 vejs tekst, godkendelsesstyring og versionering.

EASE OF USE = Self service

”Kan du Excel, kan du Jedox” Nemt at oplære forretningen til selv at bygge løsninger/rapporter fra bunden, uden brug af eksterne konsulenter. ​ Den moderne self-service tankegang.​

2 - vejs med tekst og tal

Indeholder både Business Intelligence og Performance Management og understøtter digitale arbejdsprocesser med tekst og tal – både automatisk levering til brugergrupper - samt konsolidering af tekst- og tal-ændringer.

Verdens mest udbredte BI værktøj

100 % integration med Excel. ”Kan du du Excel, kan du Jedox”. 2-vejs tekst og tal i både Excel, Web og Mobile. ​En komplet ”all in one” pakke med værktøjer til at udtrække fra alle datakilder, high performance database, rapportering, analyse, dashbords.

Total Cost of Ownership

Anskaffelse og implementering af BI løsninger er ikke længere en dyr investering. Jedox projekter tilbyder en god business case, herunder en konkurrencedygtig pris.

Performance

Gartner Group udtaler at Jedox tilbyder en helt unik performance. Jedox arbejder med opdateringer i realtid, dvs. at tekst og tal opdateres i hele databasen promte, så snart brugeren har indtastet.

Jedox konkurrencefordele

Jedox tilbyder en helt unik price/value – alle relevante BI komponenter samlet i én pakke. Der skal ikke tilkøbes selvstændig database og dataudtræks tool - alt er inklusiv!

Fordelen ved Qbit

Løsninger, der giver mening

Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Kompetencer

Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

Jedox Diamant Partner

Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 7 Jedox Dimond Partner på verdensplan og Jedox Certified Training Center i Skandinavien.

Vi er i øjenhøjde med vores kunder
- Mennesker samarbejder med mennesker

Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

”Rambøll valgte Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden.”

Christiane Johansen, Director Global Shared Support and Global Business Applications, Rambøll

”På få måneder, fik vi hjælp til at konvertere en stor og tung Excel budget model, til en moderne Jedox budget løsning, med digital understøttelse af arbejdsgange og automatiseret flow. Leveret til tiden og indenfor aftalte økonomi”

Claus Jacobsen, Finance Manager DSV Global IT.

”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring.

Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark, med det mere fleksible og brugervenlige Jedox”.​

Anders Egeblad, Head of Corporate Finance, Tryg

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Prøv Jedox gratis

TOP