Jedox Suite

Brugervenligt

Excel, Web og Mobile

Cloud og On-Premises

Self-Service med Excel PLUS

Det skal være nemt - kan du Excel, kan du Jedox!

Forstærker dine muligheder for en overskuelig analyse af data. Giver dig en værdifuld og valid indsigt – samt adgang til intelligent og moderne budget og forecast.

Hurtig og brugervenlig - budget og analyse

Du kan indsamle, beregne og præsentere informationer i rapporter, Dashboards, KPI’er og i Excel. Jedox leverer 2-vejs dataflow med tekst og tal til at understøtte eksempelvis din budgetproces - CPM og BI i ét enkelt system!

Enkel integration

Enkel opsætning, der giver organisationen indblik på sekunder

Jedox er en standard IT-løsning, som af flere analyseinstitutter er anerkendt i forhold til 2-vejs tekst og tal procesunderstøttelse, direkte brug af din Excel viden, svartider (realtid), samt en løsning, der tilbyder mest værdi for pengene. 

 

Jedox giver værdi

Jedox tilbyder en samlet løsning til præsentation, analyse og budgettering på den mest enkle og brugervenlige måde til forretningen. Jedox kan målrette information til alle brugertyper - direktionen, forretningen, økonomi med flere.

Fordelen ved Qbit

Løsninger, der giver mening

Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Kompetencer

Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

Jedox Diamant Partner

Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 7 Jedox Dimond Partner på verdensplan og Jedox Certified Training Center i Skandinavien.

Vi er i øjenhøjde med vores kunder
- Mennesker samarbejder med mennesker

Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

”I et EU udbud i år 2015, valgte vi i konkurrence med bl.a. KMD og CSC, Qbit som leverandør af koncern budget og forecast system, til at understøtte anlæg, investering, lønstyring, interne rammer, finans, budget og aktivitet. Jedox er sideløbende udbygget til også at understøtte speciel løsning til Kødkontrollen til budgetstyring af enhedens virksomhedsmodel – er rigtig glad for den automatiserede budget proces samt rapporteringen til direktionen og chef-gruppen.”

Jon Simonsen, Økonomichef, Fødevarestyrelsen

”I konkurrence med andre leverandører, valgte vi Jedox som platform til Lolland Kommunes fremtidige koncern styring grundet fleksibilitet i forhold til Excel, web og mobile samt muligheder for direkte indtastning af både kommentarer og tal. Videre muligheden for Self-service for bedre at kunne hjælpe fagområderne. Koncern styringen omhandler kommunes 150 budgetansvarlige, direktionen og politikkerne.”

Brian Johansen, Økonomichef, Lolland Kommune

”Vi valgte at konvertere vores manuelle og tidskrævende Excel model til en effektiv og digital Anlægs- og Likviditetsstyringsmodel, baseret på Jedox. Til at guide projektlederne gennem opfølgningen for derved at opnå en højre brugertilfredshed samt bedre kvalitet i indtastninger og besvarelser. Modulet giver samtidig overblik over budgetprocessen og automatisk konsolidering budgettal, forklaringer og versioner."

Christian Sten Nielsen, Økonomichef, Glostrup Kommune

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Prøv Jedox gratis

TOP