Få inspiration fra virksomheder, der har valgt Jedox

Qbit-Jedox-integration

Faxe Kommune, Forventet regnskab/Budgetopfølgning

Faxe Kommune vælger Jedox til at automatisere og effektivisere kommunens processer, og forbedre brugervenligheden omkring den tilbagevendende budgetopfølgning, som i kommunalt regi kaldes ”forventet regnskab”.

TDC Group, driverbaseret budget/forecast løsning

TDC har gennemført en omfattende markedsanalyse og test af software løsninger og har valgt Jedox som deres fremtidige koncern budget og forecast platform.

Qbit-Jedox-TDC-Group
Qbit-Jedox-Faxe-kommune

Faxe Kommune, Budgetforslag og Ledelsesinformation

Faxe Kommune har valgt Jedox som kommunens standard platform til fremover at effektivisere de mange og tunge og manuelle arbejdsprocesser kommunen har i både i koncernen og rundt omkring de enkelte fagområder.

NNIT modernized financial
planning on time

Effective planning and performance controls are essential for a dynamic company like NNIT that started out in Denmark. Today, it has more than 2,800 employees and a strong global reach – selling and sourcing from various locations in Asia, the United States, and Central Europe.
Qbit-nnit-skilt
Qbit-tryg

Tryg koncern prognose – Rolling Forecast og analyse platform

Det er afgørende for direktionen og koncernen, at have indsigt i udviklingen af forretningen indenfor en række områder. Til dette havde Tryg over en årrække udviklet avancerede og komplekse Excel og Access modeller, til at understøtte prognosen.

Bonnier Forecasting

Bonnier Business to Business har til formål at holde de forretnings ansvarlige opdaterede og informerede – både i forhold til deres forretningsområde og for hele organisationen.
Qbit-Bonnier-bygning

Herlev Kommune digitaliserer Forventet regnskab i samarbejde med Qbit

Herlev Kommune har valgt Forventet-regnskabsmodul fra Qbit til at digitalisere den tunge og manuelle Excel budgetopfølgningsproces. Herlev Kommune ser muligheder i fremover at genbruge løsningen til at digitalisere arbejdsprocesser.
Scroll til toppen