Markedsanalyser

– “Kan du Excel, kan du Jedox!”
Vi har samlet en række aktuelle markedsanalyser om Corporate Performance Management systemer og giver dig et indblik i, hvordan markedet og brugerne ser Jedox og andre udbydere.
BARC er Europas største markedsundersøgelse, der spørger virksomhedernes brugere om, hvordan deres erfaringer er med markedsførende EPM-systemer. Læs også Howard Dresner, Gartner Group samt ACCA undersøgelserne, som omhandler virksomheders parathed til den digitale transformation.

47 topplaceringer i BARCs markedsanalyse

BARC
I denne BARC-score fokuserer analytikeren på markedet for integrerede planlægnings- og analyseprodukter (IP&A) og porteføljer. De opfatter kombinationen af disse to emner af stor betydning for et stigende antal virksomheder.

Tænk stort, start småt
og levér hurtigt

ACCA Medlemsundersøgelse
Det er tydeligt, at den klassiske økonomimodel ændrer sig hurtigt, og det står kritisk til i virksomhederne, i forhold til, hvordan denne tilpasser sin nye rolle, da der skal justeres efter både forståelse af digitale teknologier, samt den øgede betydning af dataanalyse.
Derfor har Jedox, i samarbejde med ACCA, foretaget en undersøgelse, der giver et bedre indblik i præcis, hvor på denne Business and Digital Transformation rejse vi befinder os i dag, og hvordan en proaktiv strategi – tænk stort, start småt og levér hurtigt – kan samle enderne, for at nå deres i mål med denne transformation.

Wisdom of Crowds® Entreprise Performance Management Market Study

Dresner
Howard Dresner har gennemført en Enterprice Performance Management markedsanalyse (Budget og Forecast tools), hvor de spørger brugere hos virksomheder i Amerika, Europa og Asien.
Jedox brugerne er de mest tilfredse med produkt og løsning – og er de mest tilfredse med deres leverandør. ”Best in class” til at forstå kundernes forretningsbehov og konsulenterfaring samt at være i stand til at møde de kontraktmæssige og økonomiske betingelser.
Gartner
I løbet af det sidste år, helt indtil d. 31. januar 2021, modtog Jedox 63 offentliggjorte anmeldelser fra Cloud Financial Planning & Analysis-kunder på softwarevurderingsplatformen Gartner Peer Insights.

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Vi tilbyder muligheden for at prøve Jedox gratis uden bindinger – Vores konsulenter står altid klar til vejledning til brug af Jedox softwaren eller til at besvare alle spørgsmål om Jedox.

Fordelen ved Qbit

”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”
 • Løsninger, der giver mening

  Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

 • Kompetencer

  Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

 • Jedox Diamond Partner

  Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 5 Jedox Diamond Partner på verdensplan og Jedox Certified Academy Center i København.

 • Vi er i øjenhøjde med vores kunder - Mennesker samarbejder med mennesker

  Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

Hvad siger Qbits kunder

”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporterings platform”
Jan Knudsen
Head of Business
”Rambøll valgte at bruge Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle deres 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde siden virksomhedens start, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”
Christiane Johansen
Director Global Support
”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring. Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark"
Anders Egeblad
Head of Corporate
da_DKDansk

Skriv eller ring til os

Martin Memborg

Udfyld vores kontaktformular, så kan vi kontakte dig og fortælle mere om hvad vi kan tilbyde dit firma.

Tilmeld dig følgende seminar

"Den Moderne Kommune – Fremtidssikret digital sammenhængende styring"

Udfyld formularen herunder, for at tilmelde dig vores seminar.
Du vil modtage yderligere information pr. email.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder, og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Vær den første til at modtage vores seneste nyheder og kommende begivenheder.

Tilmeld dig følgende webinar

"Oplev Jedox modul til finansiel konsolidering – moderne platform udviklet i samarbejde med KPMG"

Udfyld formularen herunder, for at tilmelde dig vores webinar.
Du vil modtage yderligere information pr. email.

Tilmeld dig følgende webinar

"Digitalt Anlægsstyring til bedre overblik og opdateret indsigt, - fra det enkelte projekt til det konsoliderede anlægsregnskab"

Udfyld formularen herunder, for at tilmelde dig vores webinar.
Du vil modtage yderligere information pr. email.

Tilmeld dig følgende webinar

"Future Finance – AI og robot-teknologi ændrer konkurrencesituationen for din virksomhed og det vil kræve handling!"

Udfyld formularen herunder, for at tilmelde dig vores webinar.
Du vil modtage yderligere information pr. email.