Qbits Kunder

– “Kan du Excel, kan du Jedox!”

Hvad siger Qbits kunder

”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporteringsplatform”
Jan Knudsen
Head of Business Controlling
”Vi har evalueret markedet for budget og konsolideringssystemer og valgte i maj 2016, at gennemføre en POC med Jedox, med det formål at understøtte Bonnier B2B behov for at effektivisere og automatisere koncern budget og rapporteringsproces for alle Europæiske selskaber. Vi valgte hurtigt derefter at gå videre med implementeringen og vil GO LIVE i november 2016”.
Karmo Kaas-Lutsberg
CEO
”På få måneder, fik vi hjælp til at konvertere en stor og tung Excel budget model, til en moderne Jedox budget løsning, med digital understøttelse af arbejdsgange og automatiseret flow. Leveret til tiden og indenfor aftalte økonomi”
Claus Jacobsen
Finance Manager
”Vi foretog en evaluering af markedet for budget systemer og fandt Jedox som det mest konkurrencedygtige. I et tæt samarbejde med Qbit, er Jedox i dag blevet vores strategiske platform til digitalisering af arbejdsprocesser, herunder budgetproces, analyse og rapportering”
Carsten Nygaard
CFO
”I et EU udbud i år 2015, valgte vi i konkurrence med bl.a. KMD og CSC, Qbit som leverandør af koncern budget og forecast system, til at understøtte anlæg, investering, lønstyring, interne rammer, finans, budget og aktivitet. Jedox er sideløbende udbygget til at understøtte speciel løsning til Kødkontrollen til budgetstyring af enhedens virksomhedsmodel – er rigtig glad for den automatiserede budget proces samt rapporteringen til direktionen og chef-gruppen”
Jon Simonsen
Økonomichef
”Vi valgte at konvertere vores manuelle og tidskrævende Excel model til en effektiv og digital Anlægs- og Likviditetsstyringsmodel, baseret på Jedox. Til at guide projektlederne gennem opfølgningen for derved at opnå en højre brugertilfredshed samt bedre kvalitet i indtastninger og besvarelser. Modulet giver samtidig overblik over budgetprocessen og automatisk konsolidering budgettal, forklaringer og versioner.
Christian Nielsen
Økonomichef
”Vi har samarbejdet med Qbit gennem en årrække og anvendt Jedox teknologien til at digitalisere vores koncernstyringproces for den månedlige opfølgning på kommunens samlede forventninger til den økonomiske udvikling og aktivitets niveauet. Vi ser løbende muligheder i at genbruge systemet og efterfølgende introduceret kvartalsrapportering til politisk niveau, vi har introduceret et digitalt budgetkatalog med indsamlede budgetforslag fra organisationen og har også genbrugt løsningen til at rapportere vores anlæg og byggeregnskab”.
Brian Johansen
Økonomichef, Lolland Kommune
”Qbit har hjulpet os med at digitalisere og effektivisere en række af de mange manuelle og Excel tunge arbejdsgange vi har hos Faxe Kommune. Qbit har hjulpet os med at modernisere og hægte processerne sammen til fordel for os i koncernøkonomi og til fordel for brugerne i organisationen” Vi bruger digitaliseringsmodulerne til vores månedlige proces omkring Forventet regnskab, til at indhente budget- og besparelsesforslag i organisation til budgetlægningen, til at levere et Status på forbrug til ledelsen. System modulerne søger for brugerstyring, godkendelsesproces, versionstyring , historik med afvigelser og forklaringer - og en automatisk og digital konsolidering af det hele. Vi planlægger genbrug vores investering til at understøtte anlægsstyring og byggeregnskab samt til en bedre digital og brugervenlig hjælp til registrering og disponering i fagområder”.
Kim Stennicke
Afdelingsleder for Økonomi, Faxe Kommune
”I forbindelse med Herlev Kommunes nye IT digitaliseringsstrategi, valgte vi Qbit´s modul til Forventet Regnskab med integration til Opus, som digitaliserer og sammenkæder de mange manuelle og Excel tunge processer. Budgetbrugerne kan på månedsbasis nemt indtaste og forklare sine forventninger til årets resultat og modulet sørger automatisk for en digital godkendelsesproces, online konsolidering af alle indberettede forventninger samt rapportering til ledelsen og politikere. Vi planlægger at introducere flere af Qbit´s kommunale standardmoduler til Budgetlægning og budgetforslag samt til Anlægsstyring og byggeregnskab samt Status på forbrug”
Kristian Lambrecht
Stabschef for IT, HR og økonomi, Herlev Kommune
”Vi valgte at benytte os af Qbit’s ekspertise inden for statslig økonomistyring. Kriminalforsorgen havde brug for kompetencer inden for statslig økonomistyring og budgettering, og her faldt valget på Qbit. Opgaven bestod i at få udviklet en budgetmodel samt udarbejdet et første budget, som kunne anvendes af ledelsen i den pågældende institution.”
Peter Schultz-Nielsen
Områdechef
“Metropol har efter en omfattende tilbudsproces med deltagelse af alle CPM leverandører, valgt at indgå et strategisk samarbejde med Qbit om at levere deres fremtidige økonomi og styringsmodel med Jedox. I år 2018 bliver Metropol og UCC fusioneret til en uddannelsesinstitution med 20.000 elever og ca. 1.600 ansatte.”
Mads Vanggaard
Business Controller
“Hørsholm Kommune ønsker en mere automatiseret og versionsstyret prognose over likviditetsudviklingen til kommunens ledelse og politikere. Valgte at udskifte Excel model med Jedox for at eliminere de manuelle data og integrationsopgaver og samtidig opnå validitet, kvalitet og mere præcise likviditetsprognoser.”
Thomas Rafn
Centerchef for økonomi
”Rambøll valgte Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle 500 budgetbrugere på verdensplan – grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”
Christiane Johansen
Director Global Shared Support
”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring. Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark, med det mere fleksible og brugervenlige Jedox”.​
Anders Egeblad
Head of Corporate Finance

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Vi tilbyder muligheden for at prøve Jedox gratis uden bindinger – Vores konsulenter står altid klar til vejledning til brug af Jedox softwaren eller til at besvare alle spørgsmål om Jedox.

Jedox kåret til bedst i test af BARC 2019:

Europas største CPM-undersøgelse – Jedox førende indenfor:
 • Funktionalitet

 • Dataintegration

 • PREDICTIVE ANALYTICS

 • SIMULERING

 • Self-service

 • Brugervenlighed

Fordelen ved Qbit

”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”
 • Løsninger, der giver mening

  Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

 • Kompetencer

  Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

 • Jedox Diamond Partner

  Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 5 Jedox Diamond Partner på verdensplan og Jedox Certified Academy Center i København.

 • Vi er i øjenhøjde med vores kunder - Mennesker samarbejder med mennesker

  Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

Vil du vide mere?

Udfyld vores kontaktformular og vi vil sørge for du modtager den information du efterspørger.
da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk

Skriv eller ring til os

Martin Memborg

Udfyld vores kontaktformular, så kan vi kontakte dig og fortælle mere om hvad vi kan tilbyde dit firma.