Kunde Case |

Faxe Kommune

Qbit-Jedox-logo

Digitalisering af kommunale processer

Qbit-Jedox-Faxe-kommune

Kunde

Faxe Kommune

Område

Danmark

Industri

Offentlig, Kommune

Afdeling

Finans, Økonomi

Løsning

Budgetopfølgning, budget-katalog, ledelsesinformation

Systemmiljø

Dynamics AX, MS Excel, KOMLIS

Executive Summary

Effektivisering af manuelle, besværlige og tidskrævende arbejdsprocesser. Jedox er valgt som strategisk og brugervenlig platform, til at eliminere kommunes mange manuelle arbejdsprocesser i forbindelse med forskellige opgaver i både koncernen og i fagområder.

Faxe Kommune vælger Jedox som strategisk platform til at digitalisere kommunale processer

Faxe Kommune har valgt Jedox som kommunens standard platform til fremover at effektivisere de mange og tunge og manuelle arbejdsprocesser kommunen har i både i koncernen og rundt omkring de enkelte fagområder.

Budgetopfølgning

Det første projekt, som pt. er i fuld gang, består i implementering af et nyt budgetopfølgningssystem og et digitalt budgetkatalog.
Jedox erstatter den nuværende Excel model, for at automatisere de mange manuelle opgaver der tidligere har foregået, lige fra opsamling af data, udarbejdelse af budget ark, kommentering samt den månedlige opfølgning. Med Jedox foregår processen automatiseret og brugerne får via en Browser til en dynamisk og brugervenlig løsning.

Budgetkatalog

Den årlige tilbagevende proces er meget omstændig, når der centralt udsendes og indsamles forslag til besparelser og effektivisering fra organisationen, fra 50-100 interessenter i kommunen. Det kræver meget manuelt arbejde at holde styr på de enkelte mails med forslag og beskrivelser, styre versioner samt udarbejde og vedligeholde det samlede budgetkatalog, til efterfølgende beslutning om hvilke forslag der skal inkluderes i budgettet.
Med Jedox bliver de mange processer og mange brugere styret digitalt via en Browser og alle forslag med beskrivelser bliver automatisk samlet op hos brugerne og automatisk konsolideret. Jedox databasen har styr på de enkelte forslag med økonomi og beskrivelser, hvem er ansvarlig og hvilken version. Og når processen er afsluttet, kan der centralt klikkes på de budgetforslag der skal overføres til budgettet. Jedox giver mulighed for at de godkendte forslag, direkte blive overført og lagt ind i budgettet i forbindelse med kommunes budgetlægningen.
Efter denne implementering, tænker Faxe Kommune at effektivisere centrale områder som budgetlægningen, anlægsstyring, likviditetsstyring samt at Jedox kan være med til at samle data og gøre opfølgning og rapporteringen nemmere i de enkelte fagområder.

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Vi tilbyder muligheden for at prøve Jedox gratis uden bindinger – Vores konsulenter står altid klar til vejledning til brug af Jedox softwaren eller til at besvare alle spørgsmål om Jedox.

Scroll til toppen