Om Qbit

Løsninger, der giver mening

Jedox Diamant Partner

Dedikeret Jedox partner, der sikrer kvalitet og løsninger, der giver mening

​Qbit er en specialiseret BI konsulentvirksomhed i Herlev, med stor viden inden for økonomi, aktivitet- og budgetstyring. Vi tilbyder en meget konkurrencedygtig, brugervenlig og moderne løsning inden for budgetstyring, som bygger på det tyske succes produkt Jedox, der er 100 % Excel integreret.

De 3 vigtige spørgsmål:

Hvorfor er vi her?

Vores mål er at bidrage til at gøre både private og offentlige virksomheder mere effektive og konkurrencedygtige ved brug af moderne IT standardsystemer, til eksempelvis budgetstyring.

Hvad vil vi?

Vi vil opbygge et tillidsfuldt og troværdigt samarbejde, for at sikre succes i vores samarbejde og leverancer, med fokus på at levere til tiden og inden for det aftalte budget.

Hvem er vi?

Eksperter i privat og offentlig styring, med mere end 15 års erfaring i digitalisering og effektivisering af økonomistyringen, som anvendes til at levere både branche-standard og individuelle løsninger.

Hvorfor Qbit tror på Jedox implementeringer

0

Hos excel brugere

0

På Barc markedsanalyse

0

Kunder

0

Vækst hvert år

Mange års erfaring med budget- og økonomistyring

Vi har nogle af landets dygtigste konsulenter, som har mange års erfaring med implementering af budget-og business intelligence løsninger, hos både offentlige og private virksomheder i ind- og udland. ​ Vi tilbyder en grundig gennemgang af jeres økonomi- og budgetstyring med fokus på at opnå effektiviseringsgevinst, bedre processtyring og brugervenlighed.

Hvordan gør vi det?

Vi har valgt at samarbejde med det tyske succes-softwarehus, Jedox AG, som tilbyder et moderne og anerkendt standard system. Modsat andre leverandører, tilbyder Jedox ”all-in-one”, hvilket vil sige at alle komponenter til en samlet løsning er inkluderet. ​ Dette er med tl at sikre høj performance, brugervenlighed og yderst konkurrencedygtig pris. Vi gør det overskueligt og effektivt for vores kunder at arbejde med økonomi- og budgetstyring.

Fordelen ved Qbit

Løsninger, der giver mening

Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Kompetencer

Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

Jedox Diamant Partner

Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 7 Jedox Dimond Partner på verdensplan og Jedox Certified Training Center i Skandinavien.

Vi er i øjenhøjde med vores kunder
- Mennesker samarbejder med mennesker

Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

TOP