Læs mere om Qbit

- Løsninger, der giver mening

Vi har nogle af Europas dygtigste Jedox konsulenter, der har mange års erfaring med implementering af budget, forecast og business intelligence løsninger, både hos private og offentlige virksomheder i ind- og udland. Vi tilbyder en grundig gennemgang af jeres økonomi- og budgetstyring med fokus på at opnå effektiviseringsgevinster, bedre digital processtyring og øget brugervenlighed.
Qbit-Jedox-certified-training-center
Qbit-Jedox-partner-of-the-year-2015
Qbit-Jedox-partner-of-the-year-2016
Qbit-Jedox-partner-of-the-year-2017
Qbit-Jedox-partner-of-the-year-2018

DE 3 VIGTIGE SPØRGSMÅL:

HVEM ER VI?

Eksperter i privat og offentlig styring, med mere end 15 års erfaring i digitalisering og effektivisering af økonomistyringen, som anvendes til at levere både branche-standard og individuelle løsninger.

HVORFOR ER VI HER?

Vores mål er at bidrage til at gøre både private og offentlige virksomheder mere effektive og konkurrencedygtige ved brug af moderne IT standardsystemer, til eksempelvis budgetstyring.

HVAD VIL VI?

Vi vil opbygge et tillidsfuldt og troværdigt samarbejde, for at sikre succes i vores samarbejde og leverancer, med fokus på at levere til tiden og inden for det aftalte budget.

Jedox Diamond Partner

Dedikeret Jedox partner, der sikrer kvalitet og løsninger, der giver mening

Qbit er en specialiseret BI konsulentvirksomhed i Herlev, med stor viden inden for økonomi, aktivitet og budgetstyring. Vi tilbyder en meget konkurrencedygtig, brugervenlig og moderne løsning inden for budgetstyring, der bygger på det tyske succesprodukt Jedox, der er 100 % Excel integreret.

Hvordan gør vi det?

Vi har valgt at samarbejde med det tyske succes-softwarehus, Jedox AG, som tilbyder et moderne og anerkendt standard system. Modsat andre leverandører, tilbyder Jedox ”all-in-one”, hvilket vil sige at alle komponenter til en samlet løsning er inkluderet. Dette er med til at sikre høj performance, brugervenlighed og yderst konkurrencedygtig pris. Vi gør det overskueligt og effektivt for vores kunder at arbejde med økonomi- og budgetstyring.

Der stilles nye krav til CFO´ere for bedre digital styring

Der stilles krav til mere moderne og agile Budget og Forecast løsninger, som digitalt og automatisk opsamler relevante data og understøtter såvel virksomhedens BI som processer – fra budgetlægningen til budgetopfølgning, forecast og til finansiel rapportering og dashboards.

Fordelen ved Qbit

Løsninger, der giver mening

Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Kompetencer

Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

Jedox Diamond Partner

Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 5 Jedox Diamond Partner på verdensplan og Jedox Certified Academy Center i København.

Vi er i øjenhøjde med vores kunder - Mennesker samarbejder med mennesker

Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

Hvorfor Qbit tror på Jedox implementeringer

# 1
Hos Excel brugere
# 1
på BARC markedsanalyse
+ 1
Kunder
1 %
Vækst hvert år

Hvad siger Qbits kunder

Qbit-ABB-logo
”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporterings platform”
Qbit-ABB-Jan-knudsen
Jan Knudsen
Head of Business
Qbit-Tryg-logo
”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring.
Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark"
Qbit-Tryg-Anders-egedal
Anders Egeblad
Head of Corporate
Qbit-Logo-ramboll
”Rambøll valgte at bruge Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle deres 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde siden virksomhedens start, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”
Qbit-Ramboell-Christiane-johansen
Christiane Johansen
Director Global Support

Jedox kåret til bedst i test af BARC 2018:

Europas største EPM-undersøgelse - Jedox førende indenfor:

Business benefits

business value

custumer satisfaction

driver-based planning

ease of use

price-to-value

product satisfaction

project length

project success

user experience

recommendation

self-service

Konsulent
Konsulent
Konsulent
Partner, Leverance
Partner, Arkitekt
Partner, Salg
Administration
Konsulent
Konsulent
Partner, Projekt og ressourcer
Konsulent
Administration

Marketingmedarbejder

Scroll til toppen