Artificial Intelligens -
digital transformation

Artifical Intelligens er mere end blot sine spændende fremtidsprognoser. Allerede nu kan økonomi og salg høste fordele af avancerede analyser, forudsigende forecast scenarier og benytte machine learning – til gavn for virksomheden.

Qbit-kundelogoer

En ny drejning

AI i Enterprise Performance Management

Det kræver ingen eksperter – eller at du skal være det selv, for at udbygge budget/forecast og Enterprise Performance Management med AI. Jedox er en moderne CPM-software platform, og kommer med integreret AI anbefalinger til støtte for brugerne i hele virksomheden.

Qbit-Jedox-AI
Afspil video

Gør Kunstig Intelligens interessant for Business Intelligence og Finansiel Planning & Analyse

Jedox er i gang med at indarbejde AI (Artificial Intelligence) og funktioner fra machine learning. Jedox kunder, anvender i dag den fleksible, tværgående Jedox softwareplatform til at tilpasse budgetter, planer og prognoser mellem økonomi og driften.

Qbit-Jedox-AI
Qbit-Jedox-AI

Anvend Kunstig Intelligens – Fremtiden for Enterprise Performance Management er dynamisk

Ny teknologi i budget, forecast og analyse-systemer, som machine learning og kunstig intelligens, giver virksomheder mulighed for at skifte fra mere statiske præstations værktøjer til den dynamiske Enterprise Performance Management tilgang.

Automatiseret salgs budget/forecast løsning med Predictive Analytics – Making AI Real

I virksomhederne i dag er rollen for økonomisk kontrol eller FP&A ikke kun for virksomhedens økonomiske indsigt eller videre beslutningstagen, men det leder vejen mod en mere moden brug af analyseteknologi – herunder predictive analytics for salgs budget og forecasting.

Qbit-Jedox-AI

Læs mere om Jedox

Oplev, hvordan enkelhed og simpel betjening kan forbedre din forretning. Jedox tilbyder en samlet løsning til præsentation, analyse og budgettering på den mest enkle og brugervenlige måde. Fjern dit Excel kaos og kom nemt ind i Jedox. Få et overblik over din budgetering, forecast eller analyse – Qbit tilpasser nemlig løsningerne for jer!

Jedox kåret til bedst i test af BARC 2018:

Europas største EPM-undersøgelse - Jedox førende indenfor:

Business benefits

business value

custumer satisfaction

driver-based planning

ease of use

price-to-value

product satisfaction

project length

project success

user experience

recommendation

self-service

Fordelen ved Qbit

Løsninger, der giver mening

Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Kompetencer

Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

Jedox Diamond Partner

Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 5 Jedox Diamond Partner på verdensplan og Jedox Certified Academy Center i København.

Vi er i øjenhøjde med vores kunder - Mennesker samarbejder med mennesker

Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

Hvad siger Qbits kunder

Qbit-ABB-logo
”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporterings platform”
Qbit-ABB-Jan-knudsen
Jan Knudsen
Head of Business
Qbit-Tryg-logo
”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring.
Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark"
Qbit-Tryg-Anders-egedal
Anders Egeblad
Head of Corporate
Qbit-Logo-ramboll
”Rambøll valgte at bruge Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle deres 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde siden virksomhedens start, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”
Qbit-Ramboell-Christiane-johansen
Christiane Johansen
Director Global Support
Scroll til toppen