Kunde Case |

TDC Group

Qbit-Jedox-logo

TDC koncern platform

Qbit-Jedox-TDC-Group

Kunde

TDC Group

Område

Skandinavien

Industri

Tele kommunikation, Telco

Afdeling

Finans, Salg

Løsning

Driver baseret budget og forecast for hele koncernen

Systemmiljø

SAP, MS datavarehus, MS Excel

Executive Summary

Løsningen skal, understøtte en modernisering og effektivisering af budget og forcast processer mellem TDC Group og forretningsområderne – YouSee, Fullrate, Telmore, Dansk Kabel TV og TDC Erhverv.

TDC har valgt Qbit til at implementere driverbaseret budget/forecast løsning

En tværgående budget og forecast løsning som integrerer de lokale og forskelligartede selskaber med koncernen
TDC har gennemført en omfattende markedsanalyse og test af software løsninger og har valgt Jedox som deres fremtidige koncern budget og forecast platform.
Jedox Suite skal med sin agile og brugervenlige tilgang, understøtte en modernisering og effektivisering af omfattende Excel baserede budget og forecast processer, der foregår mellem TDC Group og forretningsområderne – YouSee, Fullrate, Telmore, Dansk Kabel TV og TDC Erhverv.

Qbits konsulenter skal i et tæt samarbejde med TDC Group, gennemføre en rådgivning og designfase samt implementering af en State-of- the-art driver baseret løsning, der både dækker den samlende konsolidering samt integrerer og sikrer en mere dynamisk og brugervenlig styring i de enkelte selskaber.

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Vi tilbyder muligheden for at prøve Jedox gratis uden bindinger – Vores konsulenter står altid klar til vejledning til brug af Jedox softwaren eller til at besvare alle spørgsmål om Jedox.

Scroll til toppen