Qbit-togspor

Forretningsrådgivning

Holder din virksomhed på sporet

Lad vores forretningskonsulenter rådgive og udfordre dig omkring budgetmodeller og processer, planlægning og optimering samt BI og rapportering. Vi har vores afsæt i Jedox løsninger, og det betyder for dig som kunde, at vi kan bevæge os hurtigt fra vores forretningsrådgivning til udvikling af modeller i Jedox – det sparer dig for både tid og ressourcer.

Konsulentydelser og implementering

Kompetent rådgivning og vejledning

Ønsker du at entrere med en kompetent virksomhed, der kan rådgive dig professionelt om økonomistyring og budgetopfølgning, kommer vi gerne ud til en uforpligtende snak i din virksomhed, hvor vi præsenterer, hvad vi helt konkret kan hjælpe med.
Qbit-Jedox-rapport

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Vi tilbyder muligheden for at prøve Jedox gratis uden bindinger – Vores konsulenter står altid klar til vejledning til brug af Jedox softwaren eller til at besvare alle spørgsmål om Jedox.

Jedox Academy

Certificeret uddannelsescenter i Herlev

Vi er eneste leverandør i Skandinavien der kan tilbyde Jedox certificerede kurser. Vi tilbyder både enkeltstående kurser og kursuspakker til din virksomhed til klæde brugerne rigtig på – enten som superbrugere eller i forbindelse med en ”Mesterlære” uddannelse Lad os sammensætte det rette program til din virksomhed.

Qbit-jedox-certified-partner-training-center
Qbit-Jedox-mobil-app

Applikationsovervågning

Garanteret reaktionstid

Vi tilbyder vores kunder overvågning af Jedox applikationen for at sikre hurtig reaktionstider og optimal vedligeholdelse og support. Denne service sikre overvågning og hurtige reaktionstider til mission-critical applikationer. Denne service sikrer bedrer oppetider og hurtig udbedring af fejl.

Support og vedligeholdelse

Vi er der når du har brug for hjælp

Vi tilbyder vores kunder et moderne helpdesk set-up, hvor du som kunde kan henvender dig for at hjælp og vejledning til din løsning eller hvis du har spørgsmål til Jedox og funktionalitet. Via Qbit Helpdesk kan der også aftales remote og onsite support, opgraderinger, installation af nye software releases.

Qbit-Jedox-til-kommuner

Fordelen ved Qbit

Løsninger, der giver mening

Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Kompetencer

Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

Jedox Diamond Partner

Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 5 Jedox Diamond Partner på verdensplan og Jedox Certified Academy Center i København.

Vi er i øjenhøjde med vores kunder - Mennesker samarbejder med mennesker

Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

Jedox kåret til bedst i test af BARC 2018:

Europas største EPM-undersøgelse - Jedox førende indenfor:

Business benefits

business value

custumer satisfaction

driver-based planning

ease of use

price-to-value

product satisfaction

project length

project success

user experience

recommendation

self-service

Hvad siger Qbits kunder

Qbit-ABB-logo
”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporterings platform”
Qbit-ABB-Jan-knudsen
Jan Knudsen
Head of Business
Qbit-Tryg-logo
”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring.
Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark"
Qbit-Tryg-Anders-egedal
Anders Egeblad
Head of Corporate
Qbit-Logo-ramboll
”Rambøll valgte at bruge Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle deres 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde siden virksomhedens start, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”
Qbit-Ramboell-Christiane-johansen
Christiane Johansen
Director Global Support
Scroll til toppen