Forretningsrådgivning

Holder din virksomhed på sporet

Lad vores forretningskonsulenter rådgive og udfordre dig omkring budgetmodeller og processer, planlægning og optimering samt BI og rapportering. Vi har vores afsæt i Jedox løsninger, og det betyder for dig som kunde, at vi kan bevæge os hurtigt fra vores forretningsrådgivning til udvikling af modeller i Jedox - det sparer dig for både tid og ressourcer.

Konsulentydelser og implementering

Kompetent rådgivning og vejledning

Ønsker du at entrere med en kompetent virksomhed, der kan rådgive dig professionelt om økonomistyring og budgetopfølgning, kommer vi gerne ud til en uforpligtende snak i din virksomhed, hvor vi præsenterer, hvad vi helt konkret kan hjælpe med.

Tal med en af vores eksperter

Få en uforpligtende samtale med en af vores eksperter og hør mere!

Jedox uddannelse

Certificeret uddannelsescenter i Herlev

Vi er eneste leverandør i Skandinavien der kan tilbyde Jedox certificerede kurser. Vi tilbyder både enkeltstående kurser og kursuspakker til din virksomhed til klæde brugerne rigtig på – enten som superbrugere eller i forbindelse med en ”Mesterlære” uddannelse Lad os sammensætte det rette program til din virksomhed

Support og vedligeholdelse

Vi er der når du har brug for hjælp

Vi tilbyder vores kunder et moderne helpdesk set-up, hvor du som kunde kan henvender dig for at hjælp og vejledning til din løsning eller hvis du har spørgsmål til Jedox og funktionalitet. Via Qbit Helpdesk kan der også aftales remote og onsite support, opgraderinger, installation af nye software releases

Applikationsovervågning

Garanteret reaktionstid

Vi tilbyder vores kunder overvågning af Jedox applikationen for at sikre hurtig reaktionstider og optimal vedligeholdelse og support. Denne service sikre overvågning og hurtige reaktionstider til mission-critical applikationer. Denne service sikrer bedrer oppetider og hurtig udbedring af fejl.

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Prøv Jedox gratis

”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporteringsplatform”

Jan Knudsen, Head of Business Controlling ABB A/S

”På få måneder, fik vi hjælp til at konvertere en stor og tung Excel budget model, til en moderne Jedox budget løsning, med digital understøttelse af arbejdsgange og automatiseret flow. Leveret til tiden og indenfor aftalte økonomi”

Claus Jacobsen, Finance Manager DSV Global IT.

”Rambøll valgte Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”

Christiane Johansen, Director Global Shared Support and Global Business Applications, Rambøll

TOP