LIS – Ease of Use

Erstat kommunens LIS platform med en teknologi der dækker alle behov for et moderne agilt ledelsesinformationssystem som kommunen nemt selv kan vedligeholde (Ease of Use).

Ease of Use hvor:

Gevinsterne:

”I forbindelse med Herlev Kommunes nye IT digitaliseringsstrategi, valgte vi Qbit´s modul til Forventet Regnskab med integration til Opus, som digitaliserer og sammenkæder de mange manuelle og Excel tunge processer...”
Kristian Lambrecht
Stabschef for IT, HR og økonomi, Herlev Kommune
”Vi har samarbejdet med Qbit gennem en årrække og anvendt Jedox teknologien til at digitalisere vores koncernstyringproces for den månedlige opfølgning på kommunens samlede forventninger til den økonomiske udvikling... ”
Brian Johansen
Økonomichef, Lolland Kommune
”Qbit har hjulpet os med at digitalisere og effektivisere en række af de mange manuelle og Excel tunge arbejdsgange vi har hos Faxe Kommune. Qbit har hjulpet os med at modernisere og hægte processerne sammen til fordel for os i koncernøkonomi...”
Kim Stennicke
Afdelingsleder for Økonomi, Faxe Kommune

Hvad kan Jedox tilbyde?

Jedox styrker alle afdelinger til nemt at indsamle informationer, til at understøtte forretningsregler
og arbejdsprocesser samt give indsigt i forretningen og målsætninger.

TDC Group

TDC Group, driverbaseret budget/forecast løsning. TDC har gennemført en omfattende markedsanalyse og test af software løsninger og har valgt Jedox som deres fremtidige koncern budget og forecast platform.

Tryg

Det er afgørende for direktionen og koncernen, at have indsigt i udviklingen af forretningen indenfor en række områder. Til dette havde Tryg over en årrække udviklet avancerede og komplekse Excel og Access modeller, til at understøtte prognosen.

Lad os gå i dialog

Jedox kåret til bedst i test af BARC 2019:

Europas største CPM-undersøgelse – Jedox førende indenfor:
  • Funktionalitet

  • Dataintegration

  • PREDICTIVE ANALYTICS

  • SIMULERING

  • Self-service

  • Brugervenlighed

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Vi tilbyder muligheden for at prøve Jedox gratis uden bindinger – Vores konsulenter står altid klar til vejledning til brug af Jedox softwaren eller til at besvare alle spørgsmål om Jedox.
da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk

Skriv eller ring til os

Martin Memborg

Udfyld vores kontaktformular, så kan vi kontakte dig og fortælle mere om hvad vi kan tilbyde dit firma.