Jedox Arkitektur

Jedox OLAP Server

– Unik performance
Jedox OLAP server er en skalerbar analytisk database, der leverer in-memory, real-time performance til at understøttelse af Budget og Forecast modeller samt Business Intelligence.

Jedox Excel Add-in

– Kan du Excel, kan du Jedox
​ Jedox Excel Add-in giver dig adgang til Business Intelligence, Budget og Forecasting direkte i Excel med mulighed for datamodellering, Ad-hoc analyser med videre.

Jedox Web

– Fuld funktionalitet via browser
​ Jedox Web giver zero-footprint budget, analyse og rapportering i et intuitivt web interface, og er kompatibel med alle moderne browsere. Jedox Web giver dig mulighed for at dele, samarbejde og indtaste informationer samt levere Dashboards og Rapporter.​

Jedox Mobile

– Fuld funktionalitet via mobil og tablet
​ Jedox Mobile giver indsigt til alle via Dashboards, rapporter, Ad- hoc analyse og Budget med Writeback af både tekst og tal. Real-time data, forvandler din smartphone eller tablet til et produktivt BI & Budget værktøj.

Jedox Integrator (ETL)

– Extract. Transform. Load
​ Jedox Integrator omfatter fuld Extraction, Transformation, og Load kapacitet. Den kraftfulde integrator, giver dig mulighed for effektivt at forbinde dine forskellige datakilder til Jedox.

Jedox SAP Connector

– Automatisk integration til SAP
​ Jedox Sap Connector er et tilvalg, der giver hurtig og enkel tilslutning af Netweaver-baserede SAP-systemer. Giver hurtig SAP, ERP og SAP Business Warehouse integration med din Jedox løsning.

Direkte integration til datakilder

– Hurtig dataintegration
De indbyggede Connectors, giver adgang til en bred vifte af dataformater og databaser i skyen eller onsite, som du nemt kan integrere i en række JDBC og ODBC databaser, flade filer, SOAP webservices, ERP systemer og CRM.

Jedox OLAP Accelerator

–Mere kraft, bedre ydeevne
OLAP Accelerator øger Jedox OLAP Server kapaciteten og giver bedre performance til store datamængder og beregninger.

Jedox ODBO XMLA

Jedox bygger på industry-standarden ODBO som understøtter Jedox in-memory data, der kan tilgås sikkert gennem en XMLA / ODBO -kompatibel klient fra andre Business Intelligence værktøjer.

Fordelen ved Qbit

Løsninger, der giver mening

Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Kompetencer

Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

Jedox Diamant Partner

Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 7 Jedox Dimond Partner på verdensplan og Jedox Certified Training Center i Skandinavien.

Vi er i øjenhøjde med vores kunder
- Mennesker samarbejder med mennesker

Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporteringsplatform”

Jan Knudsen, Head of Business Controlling ABB A/S

”Vi har evalueret markedet for budget og konsolideringssystemer og valgte i maj 2016, at gennemføre en POC med Jedox, med det formål at understøtte Bonnier B2B behov for at effektivisere og automatisere koncern budget og rapporteringsproces for alle Europæiske selskaber. Vi valgte hurtigt derefter at gå videre med implementeringen og vil GO LIVE i november 2016”.

Karmo Kaas-Lutsberg, CEO, Bonnier Business to Business

”Vi foretog en evaluering af markedet for budget systemer og fandt Jedox som det mest konkurrencedygtige. I et tæt samarbejde med Qbit, er Jedox i dag blevet vores strategiske platform til digitalisering af arbejdsprocesser, herunder budgetproces, analyse og rapportering.”

Carsten Rytter Nygaard, CFO Clio Online (en del af Bonnier koncernen)

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Prøv Jedox Gratis

TOP