Digitalisering af det kommunale årshjul med digitale moduler

Kristina Lambrecht som er Stabschef for Økonomi, IT og HR, startede hos Herlev Kommune i marts 2019 og en af opgaverne som ansvarlig for IT, er at introducere nye digitale og effektive løsninger. Løsninger der kan automatisere mange af de tilbagevendende, manuelle og tidskrævende processer der er i forbindelse med kommunale årshjul.

Kristina kendte lidt til vores digitale moduler fra sin tid hos Bornholms Regionskommune og Lyngby-Taarbæk Kommune, og valgte derfra, at invitere os til et møde i slutningen af 2019, for at drøfte Herlev Kommunes udfordringer og behov fremover.

Dialogen forløb fint og der var et godt match mellem vores strategi og Herlev Kommunes planer. Vi indgik en aftale om vores digitale modul til Forventet regnskab, som var klar til lancering marts 2020.

Umiddelbart efter har Herlev Kommune valgt at udvide digitaliseringen af kommunen ved at købe et modul til at effektivisere budgetlægningen med digital styring af budget- og spareforslag, budgetversioner, kommentarer, budgetbog og politisk simulering/forhandling.
Samt et modul til at effektivisere anlægsstyring og byggeregnskab samt udvidet Forventet regnskab med et modul til at levere Status på forbrug til Ledelsen.

De digitale moduler kan genbruges til optimere enkelte fagområder med bedre styring, registrering og opfølgning, på økonomi, aktiviteter og disponering.

Mød Herlev Kommune på seminar den 22. oktober

Kom og hør om, hvordan din kommune på få uger kan få implementeret digitale moduler til at effektivisere de mange og tunge processer i forbindelse med det kommunale årshjul. Erstat den tunge, manuelle Excel-baserede budgetopfølgningsproces og spar årsværk med et integreret, digitalt workflow i et online værktøj for centraløkonomi, områder og budgetenheder.

Sådan digitaliserer du den kommunale økonomistyring

22. oktober

Tilmeld dig til seminaret

"Vi ønsker at være CFO´ens bedste ven"

Specialister indenfor BudgetForecastBusiness intelligence

Qbit leverer moderne og skræddersyede løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med.

Seneste nyheder fra Qbit

BARC The Planning Survey 2019

Jedox er førende leverandør indenfor Enterprise Performance Management software og opnåede flotte resultater i årets ”The Planning Survey 19” – verdens største kundeundersøgelse om budget/forecast og prognosesoftware.

Læs mere »

Vil du vide mere?

Udfyld vores kontaktformular og vi vil sørge for du modtager den information du efterspørger.
da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk

Skriv eller ring til os

Martin Memborg

Udfyld vores kontaktformular, så kan vi kontakte dig og fortælle mere om hvad vi kan tilbyde dit firma.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder, og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Vær den første til at modtage vores seneste nyheder og kommende begivenheder.

Tilmeld dig følgende webinar

"Oplev Jedox modul til finansiel konsolidering – moderne platform udviklet i samarbejde med KPMG"

Udfyld formularen herunder, for at tilmelde dig vores webinar.
Du vil modtage yderligere information pr. email.

Tilmeld dig følgende webinar

"Digitalt Anlægsstyring til bedre overblik og opdateret indsigt, - fra det enkelte projekt til det konsoliderede anlægsregnskab"

Udfyld formularen herunder, for at tilmelde dig vores webinar.
Du vil modtage yderligere information pr. email.