EPM Tech Refresh: Fra ”business as usual” til forretnings-innovation

Migrere eller opdatere? En opdatering af et Enterprise Performance Management (EPM), kan være en stor opgave, men det kan samtidig også være en god mulighed for at overveje, hvad der nu er bedst for din virksomhed. Du kan fortsætte som hidtil uden at ændre noget, opdatere det som kan være en stor migration eller vil du i stedet for hellere opdatere med et best-in-class alternativ.
Hvad betyder ”Tech Refresh” helt præcist? Det er en periodisk opdatering eller udskiftning af vigtige værktøjer for at sikre, at din virksomhed får den bedste ydelse og værdi. Over tid befinder virksomheder sig ofte med et brudt økosystem bestående af mange forskellige it-produkter. De søger muligvis for at konsolidere eller udskifte, når et bestemt værktøj ikke længere har den bedste pasform.
Det er heller ikke ualmindeligt, at store leverandører (med meget magt sammenlignet med de enkelte virksomheder) lægger pres på at skifte fra nuværende værktøjer til nye. De ved, at når systemerne bliver ældre, kan kunderne med jævne mellemrum begynde at scanne efter nye løsninger. Hvis de først kommer ind med en “opgradering” (det kan betyde ny licens, større økonomiske geninvesteringer og undertiden en komplet genopbygning og dyre nye implementeringer), holder dette kunden fastlåst i et antal år fremover.
Derfor er en opdatering af dit EPM også en mulighed for at vurdere, hvilken best-in-class softwareløsning, der vil være et bedre valg. Hvorfor? Fordi, ved at bevæge dig væk fra forældet teknologi, fremtidssikrer du din virksomhed. Lad os se nærmere på, hvad det betyder:
Grunde til at du skal vælge en best-in-class EPM løsning:
  • Dine omkostninger bliver faste for hele perioden. Du har fornyet værdien af din investering.
  • Forretningsbehov ændrer sig over tid. Virksomheder og teams ændrer sig. Hvad du havde brug for, får fem eller ti år siden, er ikke det samme du har brug for i dag.
  • Nye og best-in-class løsninger er mere fleksible og sofistikerede, især med nye innovationer som AI.

Nøgleovervejelser, der bør opdateres med best-in-class

”Software End of Support” og ”End of Life” meddelelser fra leverandører kan være et vanskeligt problem. Du kan ignorere advarsler og bruge værktøjet, indtil det går ned – og muligvis på et kritisk tidspunkt i din budget/forecast eller rapporteringscyklus. Eller du kan blindt acceptere, at du ikke har nogen alternativer. Overvej i stedet, hvordan du kan gå fra forretningskontinuitet til forretningsoptimering og best-in-class innovation. Tænk på mennesker, omkostninger og potentiel afbrydelse af driften.
  • Vælg Business Continuity eller “Same Same”, så du minimerer indlæringskurver og forkorter tid til værdi. Nogle folk kan have svært ved forandring. Jedox leverer velkendte modelleringskoncepter og giver fortsat let adgang via Excel (samtidig med, at den giver adgang på enhver platform), hvilket betyder hurtigere migrering og minimerer ændringshåndteringsproblemer.
  • Vælg Business Optimization eller "Better", så du løser uløste forretningsudfordringer. Smart designet værktøjer med moderne funktionalitet øger produktiviteten, så dit team kan fokusere på aktiviteter med højere værdi. Jedox Model Marketplace giver dig den kollektive ekspertise hos et stort specialist-økosystem til hurtigt at løse nye udfordringer.
  • Vælg Business Innovation og ”future proof” din teknologi med leverandører, der er eksperter på deres område. De prøver ikke at låse dig ind i deres "stak", men fortsætter i stedet med at investere i F&U er er op forkant i markedet. Sørg for, at de er forpligtet til at støtte og arbejde med et bredt økosystem af teknologipartnere, så du har fleksibiliteten til at kombinere best-in-class løsninger.
Som en moderne, fleksibel og meget skalerbar EPM-platform leverer Jedox effektive data integration, der skaber et datahub og samleralle dine data på ét sted og til en gnidningsløs model til budget/forecast og proces understøttese. Jedox er designet til forretning, så der ikke er brug for IT. Hvis du har været fastlåst med et ældre værktøj, vil du blive overrasket over, hvor let du kan skifte til Jedox og skabe mere værdi for din virksomhed, løse de udfordringer og begrænsninger, som den eksisterende løsning har, og samtidig give dig mulighed for at skabe mere værdi for din virksomhed med de nyeste, mest sofistikerede værktøjer til dine professionelle medarbejdere.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen