Integreret
budget og forecast

Nedbryd siloerne - tværgående styring

Virksomheder står overfor voksende datamængder, hvoraf de fleste er lagrede i flere forskellige systemer i forskellige afdelinger. Der anvendes forskellige budget-modeller og forskellige systemer rundt omkring i afdelinger. Der rapporteres og planlægges ud fra forskellige standarder, budget perioder, detaljeringsniveauer, antagelser og opfølgningsintervaller.

Qbit-Jedox-suppert-excel

Fra regneark til integreret Budget og forecast

At sikre en integreret forbindelse mellem det strategiske og det operationelle budget – eller mellem det operationelle og det finansielle budget – er ingen let opgave. De fleste økonomidirektører har i dag et behov for mere end regneark med Business Intelligence (BI) til at styre og analysere historikken. Alligevel forbliver det mere simple regneark fortsat som standarden for budget og forecast. Et mere professionelt og moderne budget og forecast system, der integrerer det finansielle og operationelle budget, giver bedre og mere sammenhængende informationer. Det er med til at forbedre økonomidirektørens og ledelsens evne til at sammenkæde og styre efter operationelle og strategiske mål.

Få adgang til data – nedbryd siloerne

Jedox er en integreret platform for virksomhedens budget og forecast, dataanalyse og rapportering. Dette hjælper med at integrere alle afdelinger og divisioner til din virksomheds strategi og mål. Med Jedox kan du linke finansielle mål til operationelle drivers og andre dag-til-dag aktiviteter i hver afdeling. Forretningen kan sammenligne den faktiske performance med budgettet og dykke ned i detaljerne for at se ”hvorfor” det sker. Ved at kombinere performance monitoring/KPI´er med budgettet, bliver virksomheden agil og klar til handling baseret på opdaterede informationer.

Qbit-Integreret-budgetlaegning

WEBINAR: Simplify Planning! Eliminate Time Killers and Spreadsheet Chaos

Dette webinar omhandler hvordan du nemt kan opgradere dit excel til moderne CPM. Webinaret varer en time, spol evt i videoen.
Qbit-jedox-finance
Afspil video
Qbit-integreret-budgetlaegning

Integreret Planning med
Jedox Delivers:

  • Forbedret samarbejde på tværs af afdelinger og enheder i din virksomhed
  • Mere nøjagtige prognoser og what-if scenarier
  • Her og nu indsigt til forretningen, der kan styre efter det operationelle budget knyttet til de strategiske mål
  • Bedre data-drevne beslutninger baseret på konsolideret samt detaljeret budget og forbrug
  • Brugervenligt budget, der sparer tid og eliminerer manuel afstemning
  • Større processynlighed og gennemsigtighed, som styrker Risk Management
  • En enkelt version af sandheden understøttet af gennemsigtige modeller og processer
  • Predictive analyse og budget/forecast (fx predictive revenue analyse), med integration af ”R”-sprog til statistisk beregninger
Scroll til toppen