Qbit-om-os

Jedox udnævnt som førende indenfor Enterprise Planning

For tredje år i træk er Jedox blevet udnævnt som Overall Leader i 2018 Dresner Wisdom of Crowds® Flagship Market Studies for Enterprise Planning og Business Intelligence.

Qbit-Dresnor-logo

Tyskland, 29. juni 2018: Jedox, en førende leverandør af Corporate Performance Management-software, som forenkler virksomhedens enterprise budget/forecast og rapporterings processer, har meddelt, at Jedox er blevet vurderet som ”Overall Leader” i Dresner Advisory Services Wisdom of Crowds® Enterprise Planning Study and Business Intelligence Study for tredje år i træk. Begge markedsundersøgelser bekræfter Jedox’ position som Costumer Experience Leader og Vendor Credibility Leader. Væsentlige forbedringer gennem alle nøglekategorierne såsom produkt, værdi, teknisk support, salg og rådgivning, ligger som fundamentet for den stærke vækst for Jedox CPM software.

“I både Business Intelligence og Performance Managament udmærker Jedox sig i den samlede analyse og opnår forbedringer på tværs af hovedparten af produktet, teknologi og salgsforanstaltninger i 2018,” udtaler Howard Dresner, grundlægger og chefforsker hos Dresner Advisory Services. ”Jedox forbliver i en samlet lederposition indenfor både Costumer Experince og Vendor Credibility modeller og holder endnu en gang en perfekt anbefalingsscore. Med resultaterne lykønsker vi Jedox med sin førerende placering for tredje år i træk.”

”Vi er meget tilfredse med den fantastiske produktscore og anbefalinger fra Jedox brugere over hele linjen. Det styrker vores brugerdrevne mål om at levere en cloud-løsning, der simplificerer budgetlægning, rapportering og analyser med en Excel-optimeret grænseflade og moderne web- og mobilapplikationer,” siger Dr. Rolf Gegenmantel, Marketing- og produktchef hos Jedox. ”Vores mål er at hjælpe kunderne med at gøre Enterprise Planning enkelt og effektivt ved at integrere og fremskynde finansielle operationelle planer på tværs af virksomheden med en fleksibel, men intuitiv og nem CPM-softwareplatform.”

Dresner Advisory Services årlige Enterprise Planning and Business Intelligence rapport indbragte grundig slutbruger feedback og giver repræsentative oplysninger og analyser på 13 Enterprise Planning vendors og 27 BI software vendors. Det uddybende 33-criteria vendor performance measurement system giver kunder nøgleindblik i Budget/Forecast og BI supplier leverandørs performance og giver mulighed for at sammenligne nuværende leverandørpræstationer med industrielle normer samt til at identificere og vælge nye leverandører.

Læs Dresners rapport her

Scroll til toppen