Qbit - 356 Jedox Integration Professional

At træffe beslutninger baseret på fakta, skal du have rettidige og præcise data. Datakvaliteten er afgørende for succesen af ethvert analyseprojekt. Uddrag, transformer og indlæs dine data automatisk fra forskellige kilder med Jedox Integrator. Dette kursus giver en struktureret adgang til dataintegration.

Undervisningen dækker over:

•     Database og filforbindelser
•     Standard Jobs
•     Hierarki transformerer
•     Feltomformninger (dato, opslag, tekst)

•     Bordtransformer (normalisere, løkker)
•     Dimension og Cube Loads
•     Ekstrakter (Relation, File, Calendar, ConstantTree, CubeSlice)

Dataintegration og automatisering af indlæsningsprocesser

Varighed:

2 dage

Kursets formål:

Efter dette kursus vil eleverne kunne hente data fra forskellige kilder og forvandle den til forskellige belastningsprocesser, til at opbygge dimensioner, for at indlæse transaktionsdata i en terning samt at automatisere disse processer.

Målgruppe:

Dette kursus er rettet mod dem uden specialistkundskaber i dataintegration, der automatisk vil indlæse og vedligeholde en model fra et kildesystem ved hjælp af Jedox.

Krav til kurset

  • Deltagelse i Jedox Intro Kursus (210, 211, 251)
  • Forstå Jedox modeller (dimensioner, elementer, attributer, terninger)
  • Viden om, hvordan du indtaster data i en terning
  • Forstå forskellen mellem relationelle og multidimensionale datahåndteringskoncepter

Bliv kontaktet om Qbit kursus 356 - Jedox Integration Professional

Se vores andre kurser

Efter kurset vil du være i stand til at analysere data og rapportere med Jedox, stå for afrapportering og fremlægge komplekse og dynamiske rapporter, samt viden om databasestrukturer

Efter dette kursus vil eleverne være i stand til at opbygge en dynamisk rapport med DynaRanges og danne elementer ved hjælp af Jedox Web.

Efter dette kursus vil eleverne kunne sammenkoble flere webskabeloner, optimere brugergrænsefladen og brugervenligheden og implmentere proceskontrol.

”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporteringsplatform”

Jan Knudsen, Head of Business Controlling ABB A/S

”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring.

Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark, med det mere fleksible og brugervenlige Jedox.”

Anders Egeblad, Head of Corporate Finance, Tryg

”Rambøll valgte Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”

Christiane Johansen, Director Global Shared Support and Global Business Applications, Rambøll

TOP