Kerteminde Kommune digitaliserer budgetprocessen med Qbit

Kerteminde Kommune digitaliserer budgetprocessen med Qbit: Farvel til Excel, goddag til moderne og brugervenlig løsning!

Vi er stolte over at have indgået en aftale med Kerteminde Kommune om at digitalisere og modernisere budgetprocessen fra indsamling af budgetforslag til forhandling og godkendelse af politikerne – Det mest digital moderne og brugervenlige modul til kommuner!
Ønsket har været at komme væk fra de manuelle og personafhængige Excel modeller som er tunge at opdatere og kan være fejlbehæftede som giver en betydelig risiko og sårbarhed i processen.
Leder af Økonomi og Indkøb, Harald-Åge Mortensen fortæller om deres beslutning om valget af Qbit Digital Budgetforsalgsmodul:
”Dette system tilbyder en fuldt digital, brugervenlig og transparent løsning, der dækker hele budgetlægningsprocessen. Fra indstilling af forslag, beregning af disse af fagafdelingen og Økonomi, til den endelige præsentation for politikere, sikrer platformen en klar oversigt over godkendelsesprocessen og ansvarlige parter. Løsningen undgår brug af regneark, da alle beregninger foretages inden for systemet, hvilket sikrer at alle budgetforudsætninger er dokumenteret og tilgængelige. Det sikrer også, at alle arbejder med den samme version af budgetforslagene. Ældre versioner og ændringshistorik vil dog stadig være tilgængelige.
Til udarbejdelsen af budgetforslag oprettes de nødvendige antal lukkede forhandlingsrum, hvor direktionen, enkeltpolitikere eller grupper kan udvælge, tilpasse og udforme deres egne konsoliderede budgetforslag.
Kort sagt vil systemet øge samarbejdet og kommunikationen i budgetlægningsprocessen samtidig med den automatiserer og forbedrer arbejdsgangene.”
Harald-Åge Mortensen
Leder af Økonomi og Indkøb
Qbit er et dansk konsulenthus som tilbyder de mest innovative og moderne moduler som hjælper kommuner med at digitalisere og effektivisere de mange processer omkring det kommunale årshjul. Vi tilbyder moduler til budgetforslag, politikerportal, anlægsstyring, byggeregnskab, forventet regnskab, budgetopfølgning, ledelsesinformation m.m.

Hvor befinder Qbit sig?

Qbit stræber efter at levere den bedste service og skabe tryghed for vores kunder. Dette er grunden til, at vi har udvidet vores globale tilstedeværelse med nye lokationer. Du kan finde os i følgende lande:

"Vi ønsker at være CFO´ens bedste ven"

Specialister indenfor BudgetForecastBusiness intelligence

Qbit leverer moderne og skræddersyede løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med.

Seneste nyheder fra Qbit

Qbit åbner kontor i Aarhus

Vi er begejstrede for at kunne annoncere åbningen af vores nye kontor i Aarhus! Dette markerer en betydelig milepæl for Qbit, og vi ser frem til at udvide vores fodaftryk i Danmark.

Læs mere »

Vil du vide mere?

Udfyld vores kontaktformular og vi vil sørge for du modtager den information du efterspørger.
da_DK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder, og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Vær den første til at modtage vores seneste nyheder og kommende begivenheder.

Skal vi gå i dialog?