God mad og God Styring – Løgismose Meyers vælger budgetsystem fra Qbit

Løgismose Meyers har valgt at indgå et samarbejde med Qbit om implementering af det markedsledende budget og forecast system fra Jedox.
Med Jedox får Løgimose Meyers en digital og sammenhængende Budget og Rolling forecast løsning. En fleksibel løsning, der automatisk kan hente og levere data til datavarehus og andre systemer. Løgismose Meyers får en online og brugervenlig løsning til at understøtte budget og forecast processer mellem koncern økonomi og de enkelte afdelinger med fokus på finans, salg og OPEX. En automatisk indsamling af input og forklaringer fra de enkelte områder, samt en automatisk levering af konsolideret P&L. Implementering og introduktion til forretningen vil ske indenfor få måneder. Læs mere om Jedox på qbit.dk/jedox-suite/

Om Løgismose Meyers:

Løgismose Meyers ønsker at bidrage til, at danskernes måltider bliver en sanselig oplevelse, der vækker nysgerrigheden og glæden ved råvarerne. At løfte kvaliteten af råvarerne, maden og måltidet i Danmark, så vores madkultur bliver til størst mulig gavn og glæde for flest muligt mennesker.

Løgismose Meyers har i dag
forretningsområder indenfor:

Om Qbit:

Vi ønsker at være CFO´ens bedste ven"

Specialister indenfor budget, forecast og business intelligence.

Førende udbyder af Jedox

Qbit leverer moderne og skræddersyede løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. “Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem.” Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi.

Løsninger, der giver mening

Vi har nogle af landets dygtigste konsulenter, der har mange års erfaring med implementering af budget, forecast og business intelligence løsninger, hos private og offentlige virksomheder i ind- og udland. Vi tilbyder en grundig gennemgang af jeres økonomi- og budgetstyring med fokus på at opnå effektiviseringsgevinster, bedre processtyring og brugervenlighed.

"Vi ønsker at være CFO´ens bedste ven"

Specialister indenfor BudgetForecastBusiness intelligence

Qbit leverer moderne og skræddersyede løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med.

Seneste nyheder fra Qbit

Qbit åbner kontor i Aarhus

Vi er begejstrede for at kunne annoncere åbningen af vores nye kontor i Aarhus! Dette markerer en betydelig milepæl for Qbit, og vi ser frem til at udvide vores fodaftryk i Danmark.

Læs mere »

Vil du vide mere?

Udfyld vores kontaktformular og vi vil sørge for du modtager den information du efterspørger.
da_DK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udfyld formularen herunder, og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Vær den første til at modtage vores seneste nyheder og kommende begivenheder.

Skal vi gå i dialog?