Qbit kåret som “Jedox Partner of the Year – Nordics” på Jedox Partner Awards 2017

Qbit er den 19. september 2017 kåret som “Jedox Partner of the Year – Nordics 2017” som en anerkendelse af Qbits ekspertise og fokuserede indsats mod at levere kundespecifikke løsninger og vækste forretningen med Jedox teknologi.
Qbit blev kåret som Jedox Partner of the Year i konkurrence med en række ”Top-performance” Jedox partnere, som har leveret gode resultater i 2017. Jedox Partner Award gives til en partner, som har leveret en unik præstation i at vækste Jedox forretningen og gennemføre succesfulde kundeprojekter. Jedox partnere var nomineret og vurderet af Jedox´s worldwide salgsledelse.
”Det er en stor ære og anerkendelse, at vi nu for tredje år i træk modtager en Award som Jedox Partner of the Year,” udtaler Martin Memborg, Partner hos Qbit. ”Vores strategi om at være et 100% dedikeret Jedox konsulent- og løsningshus bærer frugt, både i forhold til at tiltrække nye kunder til samt hjælpe eksisterende med at finde bredere anvendelse af Jedox. Vores dedikerede indsats udbygger vores viden og tekniske kompetencer, så vi i dag er et at de mest kompetente og erfarne løsningshuse i Europa. Som Jedox Diamant Partner og Authorized Training Center, kan vi tilbyde vores kunder høj kvalitet og det bedste fra alle hylder”.
”Qbit er vores mest erfarne partner i Danmark og de har år efter år leveret fantastiske projekter til Jedox kunder,” siger Andreas Simon, Director Sales EMEA at Jedox.” Qbit har hentet flere vigtige Cloud kunder til Jedox, eksempelvis Tryg Forsikring og Bonnier B2B. Videre er Qbit blevet Center of Excellence, ved at blive Jedox Authorized Training Center, har assisteret andre Jedox partnere med levering af Jedox projekter samt uddannet Jedox partners konsulenter i brugen af Jedox. Vi vil gerne ære partnere som Qbit, som ser en fremtid i at vækste Jedox og vi er overbevist om at de vil fortsætte med at opnå succes fremover”.

Bernd Eisenblätter, Chief Sales Officer hos Jedox, siger: “The Jedox Partner Award, belønner vores partners resultater og understreger, hvordan vi sammen kan lykkes med at løse komplekse forretningsudfordringer, og hjælpe kunder med nemmere at digitalisere Enterprise budget og forecast løsninger. Vi er 100% kommitet til vores Top-performance partnere, der leverer vækst hvert år og vi er stolte af at ære den viden, innovative tiltag og et dedikeret fokus på at levere værdi til vores kunder – stort tillykke til Qbit!”

Vinderne af 2017 Jedox Partner Awards, blev annonceret under gallamiddag i forbindelse med Jedox´s årlige partner konference i Hamburg. Den tre dages Global Partner Summit 2017 (18-20. september), afholdes med deltagelse af Jedox partnere fra mere end 25 lande på verdensplan, Jedox ledelsen samt kunder og markedsanalytikere, som bidrager til, at partnere kan få mere værdi i at samarbejde med Jedox.

Om Qbit:​

Qbit er en specialiseret BI konsulentvirksomhed, med stor viden inden for økonomi, aktivitet- og budgetstyring. Tilbyder konkurrencedygtig, brugervenlig og moderne løsninger inden for budgetstyring, Tilbyder nogle af landets dygtigste konsulenter med mange års erfaring i implementering af budget-og business intelligence løsninger, hos både offentlige og private virksomheder i ind- og udland. ​ Qbit er et 100% dedikeret Jedox konsulent og løsningshus, Jedox Diamond Partner, Authorized Training Center og er kåret som årets Jedox partner i 2015, 2016 og 2017.

Om Jedox

Jedox simplifies planning, analysis, and reporting with one unified and cloud-based software suite. Jedox empowers decision makers and business users across all departments and helps them work smarter, streamline business collaboration, and make insight-based decisions with confidence. Over 2,000 organizations in 127 countries use Jedox for real-time planning on the web, in the cloud, and on any device. Jedox is a leading Corporate Performance Management solution provider with offices on four continents and with over 200 certified business partners. Independent analysts such as Howard Dresner and BARC recognize Jedox for its leading enterprise planning solutions. Simplify planning with Jedox and start your free trial today: www.jedox.com