AIssistedTM Planning og Performance Management

Den digitale transformation ændrer forretningen, som vi kender den. Data er den nye valuta, og virksomheder skal kontinuerligt analysere data fra flere kilder i realtid. Kunstig intelligens (AI) trives med massive data og fremmer den digitale transformation. Takket være tilgængeligheden af overkommelige og skalerbare databehandlingskapacitet i skyen, vil AI-aktiverede forretningsapplikationer snart være den nye standard.

Er du klar til denne nye tidsalder, hvor mennesker og intelligente maskiner arbejder sammen mod et fælles mål?

AIssistedTM Planning er Jedox AI-motoren, der gør det muligt for controllere at udnytte predictive analytics, kunstig intelligens og machine learning til smartere, mere automatiseret Enterprise Performance Management. AIssistedTM Planning foretager fremtidige prognoser, leverer intelligent beslutningsstøtte og dynamisk budget og forecast tilgængelig for alle i virksomheden. Driver kvalitet og automatisering i prognoser, udnyt ny indsigt og anbefalinger til performance management og brug KPI’er til at simulere din virksomheds fremtid.

Sådan fungerer AIssistedTM-planlægning – kernefunktioner

Jedox AI-motoren leverer svar på mange forskellige typer forretningsspørgsmål, med funktionalitet rettet mod ”predictive analytics” til budget/forecast og analyse samt funktionalitet med AI og machine learning til Enterprise Performance Management.

AIssistedTM-dataforberedelse:

Finder huller og udsving over tidsperioder for aktuelle data og anbefaler prognoser gennem vurdering af udsving, interpolering og kontinuerlig læring.

AIssistedTM Prognoser og forudanelser:

Den avancerede analyse af data over tid, resulterer i de bedste forslag, som bliver et udgangspunkt for budget/forecast og prognoser. Det inkluderer øvre og nedre grænser samt en kvalitetsfaktor til prognoser ved hjælp af flere optimerede algoritmer som ARIMA, Eksponentiel smoothing, Holt Winters, Random Walk mm.

AIssistedTM Beslutningsstøtte:

Find mønstre, analysér tendenser og få ny indsigt i dine data, f.eks. økonomiske, kunde- eller produktdata. Et bredt udvalg af avancerede analyser, AI og machine learning-algoritmer er tilgængelige til frit at vælge funktioner til klassificering, klynger, segmentering og mere.

AIssistedTM Dynamic Planning:

Identificér virksomhedens vigtigste driveres og få indsigt i sammenhæng. Forbind finansielle driveres med operationelle planer og integrer data i realtid med en dynamisk simulering af fremtidige prognoser.

Technology FAQ:

AIssistedTM Planning:

AIssistedTM Planning er den nye Jedox AI-motor i en integreret cloud-tjeneste, der gør det muligt for Finans at bruge predictive analytics, machine learning og kunstig intelligens i arbejdet med Enterprise Performance Management.
AIssistedTM Planning kan forbedre kvaliteten af prognoser og til at drive procesautomatisering. AIssistedTM Planning kan også levere intelligent indsigt og anbefalinger, som muliggør hurtigere beslutninger og bedre resultater. Sidst men ikke mindst, kan det bruges til datavalidering og rensning. Jedox AIssistedTM-budget/forecast har fire kernefunktioner: AIssistedTM-dataforberedelse, AIssistedTM-Forecast og prognoser, AIssistedTM-beslutningsstøtte og AIssistedTM-dynamisk budget og forecast. Kernefunktionerne kan bruges til mange forskellige EPM-opgaver, som eksempelvis salgsprognoser og -budget/forecast, kunde afgang, rentabilitetsanalyse, kundebehovsplanlægning og med mere.
Jedox superbrugere kan selv designe en AI drevet Jedox-løsning til øvrige brugere i hele virksomheden, da der er begrænsede krav til specialiseret know-how eller til ressourcer. Den AI-drevne indsigt er tilgængelig i alle Jedox-rapporter, notifikationer mv.
AIssistedTM Planning er en premium cloud-service til Jedox-kunder, der integreres via Jedox Integrator i Jedox-software. Cloudtjenesten er tilgængelig til test på Jedox AIssistedTM Planning demo-cloud.
AIssistedTM Planning er målrettet mod Jedox superbrugere og forretningsbrugere, og kræver ikke indgående kendskab til datavidenskab. Det er imidlertid også muligt at integrere dine egne tilpassede AI-modeller i Jedox AIssistedTM Planning-tjeneste og bruge Jedox til at rapportere data-output til forretningsansvarlige.
Dataudvekslingen mellem Jedox AI Cloud motor og Jedox-software er sikret med de nyeste enterprise-teknologier som SSL, Microsoft Azure AD, private virtuelle netværk osv. For at beskytte dine data til enhver tid.
Jedox AIssistedTM Planning leverer fuld gennemsigtighed med præcision, kvalitet og sandsynlighedsværdier, så brugere kan vurdere og validere resultaterne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen