Forventet regnskab

Gør en ende på alt bøvlet og det manuelle med de mange regneark – frem og tilbage med regneark, forklaringer, konsolidering og økonomisystem. Få en digital og automatiseret løsning som enkelt hjælper med at effektivere processerne fra start til slut og gør det nemt for brugerne – ”Økonomichefens bedste ven”.
Qbit-Jedox-integration

CASE:
Kommunal budgetopfølgning Faxe Kommune

Faxe Kommune vælger Jedox til at automatisere og effektivisere kommunens processer, og forbedre brugervenligheden omkring den tilbagevendende budgetopfølgning, som i kommunalt regi kaldes ”Forventet regnskab”.

Koncernøkonomi klargører budgetopfølgning til hele kommunen.

Systemet indsamler automatisk budget og forbrug fra økonomisystemet og fordeler den lokale opfølgning i forhold til område og budgetansvar. Historik og kommentarer fra sidste/de sidste skøn leveres til de enkelte budgetbrugere. Koncernøkonomi kommenterer i forhold til opmærksomhedsområder og guidelines. Processen åbnes ved tryk på knappen og de budgetansvarlige informeres at budgettet klar og information om deadlines for tilbagemeldinger.

Qbit-pil-ikon
Qbit-pil-ikon
Qbit-pil-ikon
Qbit-pil-ikon
Qbit-regnskab-ikon
Qbit-regnskab-ikon

Koncernøkonomi har et grafisk overblik

Koncernøkonomi har et grafisk overblik over de budgetansvarlige via en statusmonitor, som fortæller om bruger er er startet, er i proces, har afleveret, er godkendt.

Budgetansvarlig i fagområde kan se sit forbrug

Budgetansvarlig i fagområde kan se sit forbrug til dato, sit budget og med informationer og guidelines fra Koncernøkonomi. Den budgetansvarlige indtaster sine forventninger og kommenterer i forhold til afvigelser og opmærksomhedspunkter. Kan kommentere på flere niveauer, egne noter, til centerchef og til direktion/politisk niveau. Når arbejdet er færdigt, trykkes på knappen og budgetopfølgning leveres automatisk videre.

Qbit-regnskab-ikon
Qbit-regnskab-ikon

Enhedsleder/centerchef modtager en konsolideret budgetversion for sit område

Enhedsleder/centerchef modtager en konsolideret budgetversion for sit område, kan vurdere de enkelte forventninger og kommentarer og kan godkende en samlet budgetopfølgning for området. Kan godkende, men kan også afvise budgetforslag, hvis der ønskes mere information eller ny vurdering af den forventede økonomi. Enhedsleder/centerchef sender en godkendt og samlet budgetopfølgning til Koncernøkonomi, evt. med egne kommentarer/forklaringer til den samlede version.

Alle budget input bliver automatisk konsolideret

Alle budget input bliver automatisk konsolideret og Koncernøkonomi har promte adgang til en samlet version med tilhørende kommentarer. Godkendes af Koncernøkonomi og budgetopfølgningen danner grundlag for rapporteringen til direktion og sagsfremstillingen til politisk niveau.

Qbit-regnskab-ikon

Tusindvis af virksomheder har allerede valgt Jedox!

Vi tilbyder muligheden for at prøve Jedox gratis uden bindinger – Vores konsulenter står altid klar til vejledning til brug af Jedox softwaren eller til at besvare alle spørgsmål om Jedox.

Udfyld formularen til højre og lad os kontakte dig.

Hvad siger Qbits kunder

Qbit-ABB-logo
”I 2011 var vi ved at ramme loftet med vores Excel model som var blevet meget komplekse. Vi indgik et ”Mesterlære” samarbejde med det formål at konvertere vores Excel til Jedox indenfor 3 måneder. I dag bruger vi Jedox på 5. år, som vores koncern budget og rapporterings platform”
Qbit-ABB-Jan-knudsen
Jan Knudsen
Head of Business
Qbit-Tryg-logo
”Vi valgte et samarbejde med Qbit i august 2016 med udgangspunkt i at bruge Jedox til at opgradere vores Koncernprognoser til mere automatisk og moderne styring.
Vi ser store muligheder i samarbejdet i forhold til at elimere/opgradere koncernens mange komplekse og manuelle regneark"
Qbit-Tryg-Anders-egedal
Anders Egeblad
Head of Corporate
Qbit-Logo-ramboll
”Rambøll valgte at bruge Jedox som koncern budget og forecast løsningen til alle deres 500 budgetbrugere på verdensplan - grundet self-service, fleksibilitet, brugervenlighed og pris – og for første gang nogensinde siden virksomhedens start, har Rambøll afleveret sit konsoliderede koncern budget til tiden”
Qbit-Ramboell-Christiane-johansen
Christiane Johansen
Director Global Support

Fordelen ved Qbit

Løsninger, der giver mening

Qbit leverer moderne og skræddersyet løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med. ”Et projekt på over 3 måneder er IKKE et projekt, men et problem”. Vi leverer løsninger i løbet af uger, til tiden og indenfor aftalt økonomi. Tilfredse brugere og værdi for pengene.

Kompetencer

Qbit konsulenter har en dyb økonomisk indsigt og forretningsforståelse som bidrager til værdi- og succesfulde løsninger hos vores kunder.

Jedox Diamond Partner

Qbit er en af Jedox mest erfarne og kompentente løsningshuse. 1 blandt kun 5 Jedox Diamond Partner på verdensplan og Jedox Certified Academy Center i København.

Vi er i øjenhøjde med vores kunder - Mennesker samarbejder med mennesker

Vi er i øjenhøjde med vores kunder og kan forstå forretningen. Vores kunder er i centrum.og det er vigtigt for os at vi opnår godt, effektivt og tillidsfuldt samarbejde.

Scroll til toppen