Få styr på dine data og performance - Jedox til salg, personale, indkøb, logistik, projektstyring og IT

Hvad står i vejen mellem dig og dine data?

Kompilering, processer, analyse og rapportering af fortsat stigende datamængder indenfor fortsat komprimerede tidsrammer, har været en daglig udfordring for IT og økonomiafdelingen. I kølvandet på digitale trends som IoT, sociale medier og mobilitet har disse udfordringer spredt sig til hver eneste afdeling i din virksomhed.

Brugerne i salg, personale, indkøb, logistik, projekt og IT ønsker en mere tilpasset, direkte og moderne måde at få adgang til kritisk data på. For at kunne foretage beslutninger baseret på fakta, har de brug for en her-og-nu adgang til mission kritiske informationer – uden at skulle gå en omvej gennem IT-afdelingen. 

Qbit-marketing-cirkel

Gør budget og forecast tilgængelig for alle afdelinger

Jedox giver brugere en samlet, self-service platform til budget og forecast, analyse og rapporterings opgaver. Opbygning af rapporter, sammenkøre salgs forecasting, visualisering af data og levere til koncernens budget og forecast – det har aldrig været nemmere. Eftersom behovet i afdelingerne kan ændre sig hurtigt, giver Jedox forretningsbrugerne mulighed for let adgang til egne data, samt selv, at kunne definere KPI’er, – nemt og hurtigt. 

Central styring med lokal agilitet

Under budget perioden vil de online budgetskemaer i Jedox støtte og opretholde momentum. Den centrale budgetadministration skal blot sende en URL til de budgetansvarlige, som har adgang overalt og med de samme fleksible muligheder for at arbejde effektivt. 

 En sofistikeret godkendelseproces og workflow, får budgetprocesserne til at flyde og øger automatikken med data. Forretningsbrugere har også gavn af predictive analytics funktioner til forecasting -, statistisk forecasting og real-tids opdateringer. Ved at integrere  det kraftfulde ”R” statistic tool, kan Jedox levere sofistikeret analytiske løsninger, fx click-stream analyse til kundevurdering eller forudsigende indtægtsanalyser.

 

Qbit-Jedox-kickstart-model-planning

Kickstart projekter med
Jedox modeller

Jedox modeller leverer informative dashboards og rapporter, real-tids analyser og avanceret budget og forecast funktionaliet, der er opsat til at understøtte salg, HR og andre afdelinger. Afprøvede og testede tekniker i modellerne, sikrer en hurtig implementering. Ingen programmering er nødvendig. Du kan tilføje og integrere yderligere modeller som du ønsker som en nem og hurtig udvidelse af din budget applikation.

Scroll til toppen