Få styr på dine data og performance

Jedox til salg, personale, indkøb, logistik, projektstyring og IT

Hvad står i vejen mellem dig og dine data?

Kompilering, processer, analyse og rapportering af fortsat stigende datamængder indenfor fortsat komprimerede tidsrammer, har været en daglig udfordring for IT og økonomiafdelingen. I kølvandet på digitale trends som IoT, sociale medier og mobilitet har disse udfordringer spredt sig til hver eneste afdeling i din virksomhed.
Brugerne i salg, personale, indkøb, logistik, projekt og IT ønsker en mere tilpasset, direkte og moderne måde at få adgang til kritisk data på. For at kunne foretage beslutninger baseret på fakta, har de brug for en her-og-nu adgang til mission kritiske informationer – uden at skulle gå en omvej gennem IT-afdelingen.

Gør budget og forecast tilgængelig for alle afdelinger

Jedox er en integreret platform for virksomhedens budget og forecast, dataanalyse og rapportering. Dette hjælper med at integrere alle afdelinger og divisioner til din virksomheds strategi og mål. Med Jedox kan du linke finansielle mål til operationelle drivers og andre dag-til-dag aktiviteter i hver afdeling. Forretningen kan sammenligne den faktiske performance med budgettet og dykke ned i detaljerne for at se ”hvorfor” det sker. Ved at kombinere performance monitoring/KPI´er med budgettet, bliver virksomheden agil og klar til handling baseret på opdaterede informationer.

Central styring med lokal agilitet

Under budget perioden vil de online budgetskemaer i Jedox støtte og opretholde momentum. Den centrale budgetadministration skal blot sende en URL til de budgetansvarlige, som har adgang overalt og med de samme fleksible muligheder for at arbejde effektivt.
En sofistikeret godkendelseproces og workflow, får budgetprocesserne til at flyde og øger automatikken med data. Forretningsbrugere har også gavn af predictive analytics funktioner til forecasting -, statistisk forecasting og real-tids opdateringer. Ved at integrere det kraftfulde ”R” statistic tool, kan Jedox levere sofistikeret analytiske løsninger, fx click-stream analyse til kundevurdering eller forudsigende indtægtsanalyser.

Kickstart projekter med Jedox modeller

Jedox modeller leverer informative dashboards og rapporter, real-tids analyser og avanceret budget og forecast funktionaliet, der er opsat til at understøtte salg, HR og andre afdelinger. Afprøvede og testede tekniker i modellerne, sikrer en hurtig implementering. Ingen programmering er nødvendig. Du kan tilføje og integrere yderligere modeller som du ønsker som en nem og hurtig udvidelse af din budget applikation.

Vil du vide mere?

Udfyld vores kontaktformular og vi vil sørge for du modtager den information du efterspørger.
da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk

Skriv eller ring til os

Martin Memborg

Udfyld vores kontaktformular, så kan vi kontakte dig og fortælle mere om hvad vi kan tilbyde dit firma.