Qbit – COVID-19

Vi er ramt af en potentiel stor krise, måske en af de største udfordringer for vores samfund og virksomheder siden 2. verdenskrig. Men selv om Danmark og det meste af verdenen lukker ned for en periode, vil det hele være med til at gøre os mere opmærksomme på nødvendigheden i at anvende mere moderne og digitale løsninger.
F.eks. har Microsoft Teams fået mere vind i sejlene, hvor mange virksomheder og kommuner har opgraderet de seneste uger for at opnå en mere effektiv kommunikationsplatform.
For os i FP&A området, vil en så markant opbremsning i markedet gøre at ledelsen vil stille krav til en mere digital parathed, til at der kan handles og reageres prompte og ikke vente på Excel og BI rapporter uden sammenhæng flyver rundt i virksomheden.
Forecast, KPI’ er og indberetninger skal levende kunne indsamles brugervenligt og konsolideres online – og samtidig give beslutningstagere mulighed for at simulere on the fly og være i stand til hurtigere at kunne handle baseret levende og valide scenarier. Pludselig er uger og dage for lang tid.
Der vil ske et teknologiskift i retning mod de moderne, agile, integrerede og online EPM løsninger eller rettere retning mod bedre brug af analytics intelligence. Det bliver det “nye” for vores virksomheder og her er vi et rigtig godt bud på hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at komme hurtigt og godt i gang!

"Vi ønsker at være CFO´ens bedste ven"

Specialister indenfor BudgetForecastBusiness intelligence

Qbit leverer moderne og skræddersyede løsninger, så vores kunder ikke skal tilpasse sig eller nøjes med.

Seneste nyheder fra Qbit

BARC The Planning Survey 2019

Jedox er førende leverandør indenfor Enterprise Performance Management software og opnåede flotte resultater i årets ”The Planning Survey 19” – verdens største kundeundersøgelse om budget/forecast og prognosesoftware.

Læs mere »

Vil du vide mere?

Udfyld vores kontaktformular og vi vil sørge for du modtager den information du efterspørger.
da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk

Skriv eller ring til os

Martin Memborg

Udfyld vores kontaktformular, så kan vi kontakte dig og fortælle mere om hvad vi kan tilbyde dit firma.