Qbit – COVID-19

Vi er ramt af en potentiel stor krise, måske en af de største udfordringer for vores samfund og virksomheder siden 2. verdenskrig. Men selv om Danmark og det meste af verdenen lukker ned for en periode, vil det hele være med til at gøre os mere opmærksomme på nødvendigheden i at anvende mere moderne og digitale løsninger.

F.eks. har Microsoft Teams fået mere vind i sejlene, hvor mange virksomheder og kommuner har opgraderet de seneste uger for at opnå en mere effektiv kommunikationsplatform.

For os i FP&A området, vil en så markant opbremsning i markedet gøre at ledelsen vil stille krav til en mere digital parathed, til at der kan handles og reageres prompte og ikke vente på Excel og BI rapporter uden sammenhæng flyver rundt i virksomheden.

Forecast, KPI’ er og indberetninger skal levende kunne indsamles brugervenligt og konsolideres online – og samtidig give beslutningstagere mulighed for at simulere on the fly og være i stand til hurtigere at kunne handle baseret levende og valide scenarier. Pludselig er uger og dage for lang tid.

Der vil ske et teknologiskift i retning mod de moderne, agile, integrerede og online EPM løsninger eller rettere retning mod bedre brug af analytics intelligence. Det bliver det “nye” for vores virksomheder og her er vi et rigtig godt bud på hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at komme hurtigt og godt i gang!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen