Herlev Kommune går i drift indenfor få uger

I vores strategiske målsætning om at hjælpe kommuner med at modernisere og effektivisere det Kommunale årshjul, har vi udviklet en række kommunale standard moduler, der indenfor få uger kan digitalisere de mange manuelle data, konsoliderings-og bruger opgaver i forbindelse med det kommunale budgetarbejde. Herunder den lokale og konsoliderede økonomi, disponering, aktivitets- og anlægsstyring samt rapportering til ledelse og politisk niveau.
Vi har netop leveret en Forventet regnskabsløsning til Herlev Kommune baseret på vores kommune standard modul. Efter afklaring af Herlev Kommunes opfølgning processer og ønsker til design og udseende af løsning, gennemførte vi implementeringen på 4 uger.

Forventet regnskab modulet har integration med KMD Opus til automatisk levering af økonomi til de budgetansvarlige, som brugervenligt kan forecaste og forklare forventninger til udviklingen. Modulet konsoliderer automatisk alle indrapporteringer af forventninger og forklaringer til en samlet version for kommunen.

Go-live for alle kommunes økonomi kontrollere var planlagt til at ske samlet hos Qbit i Herlev fredag den 13. marts, men grundet Corona virus situationen gik løsningen live uden denne event.

Vi havde planlagt et kommuneseminar i Herlev i april og i Vejle til maj, men det har vi valgt at udskyde grundet Corona krisen, men håber snart vi kan vende tilbage med nye datoer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen